Kaasstengels van bladerdeeg maken met kinderen

Een makkelijk recept voor een lekkere snack; kaasstengels van bladerdeeg.

Ingrediënten

  1. Bladerdeegplakjes uit diepvries (bijvoorbeeld pakje Koopmans)
  2. Zakje belegen of oude kaas (strooikaas)
  3. Eigeel
  4. Zout en peper

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Laat de plakjes bladerdeeg (naast elkaar en zonder het folietje) ongeveer 10 minuten ontdooien.
  3. Snijd de plakjes in 8 smalle reepjes per plakje.
  4. Leg de plakjes op bakpapier op een bakplaat.
  5. Smeer de plakjes, met een kwastje, in met eigeel.
  6. Strooi de kaas er over.
  7. Kruid, naar smaak met zout en peper. Is het voor kleine kinderen, laat het dan gerust weg
  8. Schuif de bakplaat in de oven voor ongeveer 15 minuten (zorg dat ze niet lang er in gaan, dan worden ze minder lekker)

Eet smakelijk!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *