Win een prentenboek van Giraf en vriendjes

What's on mama's mind giraf schrijft !Win: 2x Een prentenboek van Giraf en Vriendjes naar keuze.
Wanneer: 10 t/m 31 januari 2017
Hoe? Ga naar de website van Giraf en vriendjes en bekijk de 5 prentenboeken. Welk prentenboek van Giraf en vriendjes zou jij kiezen en waarom past deze goed bij jouw (klein)zoon of (klein)dochter? Natuurlijk mag je ook meedoen voor neefjes of nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes.
Laat onder deze blog je reactie achter.
Meedoen kan ook op instagram of facebook.

Over Giraf en vriendjes

Giraf, Krook, Zebra en Olifant wonen samen op het eiland van Giraf. Het is er heerlijk: er zijn bergen, fruitbomen, klaverweides, zonnebloemvelden, paden om op te fietsen en te spelen, meertjes om dammen in te bouwen en om het eiland natuurlijk de heerlijke blauwe oceaan.
Krook gaat er graag vissen of in zijn bootje op ronddobberen.
In de boeken van Giraf is het eiland altijd twee keer te zien, op de schutbladen.Voorin zie je wat iedereen doet voordat het verhaal begint. Aan het eind zie je hoe het verder gaat nadat het verhaal is afgelopen.

What's on mama's mind giraf en vriendjes

Over de schrijvers

Marie-Louise en Mark Sekrève schrijven en illustreren met heel veel plezier de boeken van Giraf. Ze schrijven de verhalen samen en tekenen daarna ook samen de illustraties. Krook is een beetje stout, zoals Marie-Louise. En Olifant is een nadenker, net als Mark. Stoer als Zebra zijn ze af en toe en Giraf, daar zit heel veel van beiden in. Hun hoofd zit nog vol nieuwe verhalen voor Giraf, dus illustreren ze vrolijk door.
Ze wonen met hun vijf kinderen en vier katten in een veel te klein, maar zeer gezellig huis in Den Haag

De prentenboeken zijn zo leuk dat er ook vertelvoorstellingen van zijn: Speciaal voor scholen, theaters en bibliotheken spelen de schrijvers en tekenaars van Giraf een vertelvoorstelling van de boeken van Giraf.

Benieuwd wat ik van de boeken vind? Ik schreef een review over het nieuwste boek: Giraf schrijft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *