Win: Gekleurde naamlabels van My Nametags

Win: 56 gekleurde naamlabels van My Nametags
Gefeliciteerd J.Jonker. Jij hebt gewonnen!

Hoe: Wat is het favoriete item van jouw kind(eren) waar echt een naamlabel op moet komen? Laat het hieronder bij reacties weten. Wij kiezen 1 winnaar na 20 augustus.

Naamlabels mynametags

 

 

My Nametags gekleurde naamlabels

Zo meteen is de zomervakantie weer voorbij, dan gaan de kinderen weer naar school, BSO of het kinderdagverblijf. Natuurlijk wil je niet meteen op dag één je eigen drinkbeker of jas kwijt zijn. Reuze handig om goed voorbereid op pad te gaan. Daarom mag ik als afsluiting van deze heerlijke vakantie een setje naamlabels van My Nametags weggeven.

Je kunt kiezen voor een snelle bestelling, of ze zelf ontwerpen. Wat kies je?

Veelzijdige stickers

De labels hoeven niet genaaid of ingestreken te worden. Met My Nametags nieuwe gekleurde stickerlabels hoeven de labels niet meer genaaid of ingestreken te worden. Plak de sticker op het was-etiket en het blijft zitten, was na was. Wat ooit een flinke taak was, is nu in een handomdraai gedaan.De gekleurde stickers kunnen op kleding, maar ook in schoenen of op tassen, Dvd’s, iPods en andere spullen worden geplakt. De labels zijn 100% waterproof zodat ze vaatwasser, magnetron en sterilisator bestendig zijn.

What's on mama's mind myname tags stoere knul

 

 

Georganiseerd naar school

Eén set gekleurde stickers kan worden gebruikt voor schoolkleding (o.a. gymspullen), schoenen en schoolspullen. De labels zijn flexibel en eenvoudig te gebruiken, dus ideaal om schoolboeken, pennen, potloden, linialen, rekenmachines en andere spullen voor school mee te labelen.

Wat schrijf je op je labels?

Je kan maximaal 3 tekstregels gebruiken (15 tekens per regel). Velen gebruiken een voor- en achternaam. Je kan eventueel ook een naam van een klas toevoegen (bijv. groep 3 of ‘De Tulpjes’). Maar er kan eventueel ook voor een telefoonnummer gekozen worden mocht je die favoriete trui kwijtraken, dan kan je worden gebeld! Handig,  Je kan ook speciale lettertekens of accenten drukken op de labels.

TOP TIP Hoe meer tekst je toevoegt, hoe kleiner de tekst wordt. Je hebt meer ruimte voor tekst als je geen plaatje kiest.

MyNameTags naamlabels

Hoe groot zijn de labels?

Onze labels zijn 30 x 13mm, dus goed te lezen en te herkennen. Ze passen daarnaast op vrijwel alle jassen, truien en spullen.

Kleurrijke naamlabels voor kleding

My Nametags maakt ook gekleurde instrijklabels die gebruikt kunnen worden in kleding zonder kledinglabel of was-etiket. Ze zijn beschikbaar in dezelfde geweldige ontwerpen, zo kan je de instrijk- en stickersets met elkaar laten matchen.

Deel deze blog van What's on mama's mind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *