Win: Transformers The Last Knight Power Cube

Win: Transformers The Last Knight Power Cube Starter Pack
Helaas deze winactie is afgelopen! Gefeliciteerd Ellen! De winnaar krijgt bericht!
Hoe: Laat hieronder of op facebook weten dat je meedoet

Transformers power ube

Transformers The Last Knight Power Cube

Dit najaar introduceert Hasbro een unieke ontwikkeling voor Transformers: de All Spark Technology. Met deze technologie breng je de Transformers uit de nieuwste Transformers film The Last Knight echt tot leven.

Transformers power cube

Als je de Power Cube in de borst van je favoriete Transformer steekt, gaat hij tegen je praten! Ook activeert de Power Cube geluids- en lichteffecten die specifiek bij deze Transformer horen. Nooit eerder had je de macht om je Transformers figuren zo realistisch tot leven te brengen.

Met ÊÊn Cube kun je verschillende Transformer figuren uit deze serie actievveren, die zijn apart verkrijgbaar.

Transformers The Last Knight All Spark Tech figuren

Het Power Cube starterspakket gewonnen of zelf al bemachtigd? Breidt deze dan uit met de andere figuren uit de Transformers film: Bumblebee, Hound, Drift en Barricade. Deze figuren zijn los verkrijgbaar en met de Power Cube uit het starterspakket kun je ze ook tot leven wekken en hun eigen persoonlijkheid, zinnetjes en geluidseffecten activeren. De figuren zijn 14 centimeter groot en in 5 stappen transformeer je ze van robot naar voertuig. Let op: Het starterspakket met de Power Cube is nodig om ook de andere los verkrijgbare figuren te kunnen activeren.

transformers

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Sint Cadeauwinkel

Deel deze blog van What's on mama's mind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *