Win: Shoptegoed van Kaartje2go

Win: 25 euro shoptegoed van Kaartje2go, 2 winnaars krijgen € 25 shoptegoed voor de leukste kaarten.
Hoera! We hebben 2 winnaars die kaartjes mogen gaan versturen:

Update 6 november, 1 van de winnaars heeft zich niet gemeld, dus we gaan opnieuw loten! Stay tuned!

Hoe: Laat hieronder weten voor welke gelegenheid jij kaartjes wilt maken.

Maak een leuke uitnodiging voor een kinderfeestje

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig? Dan is het reuze leuk om uitnodigingen te versturen voor een kinderfeestje, natuurlijk. Mijn dochtertje heeft al haar neefjes en nichtjes en vriendjes uitgenodigd voor zaterdag 21 oktober. Dan viert ze haar tweede verjaardag. Dit deden wij middels een

uitnodigingskaarten kaartje2go

Geboortekaartjes maken

In Nederland zijn wij gewend om naar al onze vrienden, familie, collega’s en buren een geboortekaartjes te sturen. Het liefst een persoonlijk kaartje. Ook dat kun je samenstellen bij Kaartje2go. Ik zag ook nog een heel leuke actie op de website van Kaartje2go, want als jij op de uitgerekende datum bevalt, dat zal toeval zijn, dan krijg je je geboortekaartjes gratis. Natuurlijk is daar voor jou niet veel aan te plannen, maar het is wel mooi meegenomen mocht het zo zijn toch? Bij mij was het overigens de eerste bevalling wel het geval. Toen werd mijn zoontje op de datum geboren, mijn dochtertje was 1 dag voor de uitgerekende datum. Volg voor de actie wel even de spelregels zoals je ze op de website treft.

geboortekaartjes kaartje2go

Winactie

Omdat het feest is hebben we een aantal leuke winacties op What’s on mama’s mind. Met het shoptegoed van € 25 kun je bij Kaartje2Go setjes kaarten bestellen, maar ook verschillende kaarten los versturen. Denk aan een verjaardagsfelicitatie of juist een uitnodigingskaart voor een feestje.
Waar ga jij het shoptegoed van 25 euro aan besteden? Er worden twee winnaars gekozen!

Deel deze blog van What's on mama's mind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *