15 december is het Internationale Dag van de Thee

15 december is het Internationale Dag van de Thee. De perfecte periode om kennis te maken met de Herbal Tea van RIES, dus ontving ik een heerlijk relax pakketjes met Oolong thee en een Warm & Relax kruidenextract met kaneel dat bijdraagt aan een betere doorbloeding en een geurskaarsensetje. Het advies: Dagelijks 2 koppen Oolong thee met 3 druppels van het warm & relax kruidenextract, zodat je minder last hebt van koude handen en voeten!

Oolong kruidenthee

RIES Herbal Tea

RIES Herbal Tea werkt vitaliserend, ontgiftend en gaat huidveroudering tegen. De thee biedt dagelijkse ondersteuning binnen een gezonde levensstijl. Deze oolongthee heeft de bijzondere eigenschappen van groene en zwarte thee gecombineerd: het vitaliserende van zwarte thee en het ontgiftende van groene thee. Naast de oolong basisthee biedt RIES ook diverse kruidenextracten aan zodat je de thee af kunt stemmen op je eigen behoeften. Het Warm & Relax kruidenextract met kaneel draagt bij aan een betere doorbloeding: het verhoogt de huidweerstand en zorgt voor een goed doorbloede huid door de positieve werking van kaneel. Het extract helpt ook bij het voorkomen van koude handen en voeten, en dat gaan we zeker nodig hebben deze winter!

10 redenen om de thee van RIES

Hieronder 10 redenen om de thee van RIES eens te proberen:

Oolong kruidenthee
  1. Oolongthee: het beste van groene en zwarte thee gecombineerd
  2. Biologisch: thee zonder bestrijdingsmiddelen of conserveringsmiddelen
  3. Pure smaak: geen toevoeging van geur-, kleur- of smaakstoffen
  4. Theïne-arm
  5. Looizuurarm
  6. Geeft energie
  7. Reinigt het lichaam
  8. Afkomstig van onze eigen plantage in China
  9. Handig verpakt (in luxe bewaarkoker)
  10. Snelle levering

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *