2 spellen Identity Games genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2019

Begin juli maakt spellenuitgever Identity Games bekend dat twee spellen zijn genomineerd voor de Speelgoed van het Jaar verkiezing 2019. Het nieuwe spel Escape Room The Game: 2 Player is genomineerd in de categorie 18 plus en het coöperatieve familiespel Escape Room The Game: Jumanji is genomineerd in de categorie 10 & 11 jaar spellen. De winnaars van de verkiezing worden bekend gemaakt in november 2019. Vorig jaar waren we erbij tijdens deze prijsuitreiking, dat was een groot spektakel in Amsterdam.

Verkiezing Speelgoed van het jaar

Speelgoed van het Jaar

Op 15 augustus worden alle genomineerden gepresenteerd via de website www.speelgoedvanhetjaar.nl. Vanaf september kan via deze website gestemd worden op de favoriete spellen in de verschillende categorieën.

Voor het overzicht met alle nominaties voor Speelgoed van het jaar 2019 kijk je hier. Bekijk ook het overzicht Speelgoed van het jaar 2018 (winnaars).

Identity Games is zeer verheugd met de nominatie van Escape Room The Game spellen 2 Player en Jumanji. “We zijn enorm trots op de nominatie van twee van onze spellen in de Escape Room The Game-lijn. Deze nominatie is een bekroning op ons werk en we kijken uit de bekendmaking van de winnaar’’, aldus Marit van der Helm, Marketing Manager Benelux bij Identity Games.

Escape Room The Game: 2 Player

Escape room 2 spelers

In deze uitdagende en zenuwslopende 2 Player editie van Escape Room The Game werk je samen met 1 teamgenoot om puzzels op te lossen en verborgen aanwijzingen te vinden. Tijdens het spelen heb je een smartphone nodig met Escape Room The Game app met daarin de digitale Chrono Decoder óf de Chrono Decoder uit het basisspel. Het is een race tegen de klok; je hebt maar 60 minuten om te ontsnappen.

Leeftijd: 16+
Spelers: 2 spelers
Speelduur: 60 minuten

Escape Room The Game: Jumanji

Packshot Jumanji

Voel de spanning van een Escape Room in je eigen huiskamer! In deze allereerste familie editie (10+) van Escape Room The Game moet je samenwerken om puzzels op te lossen en verborgen aanwijzingen te vinden. De Chrono Decoder telt af, zorgt voor de juiste sfeer en geeft aan wanneer je hints mag gebruiken. In dit spel win je samen of verlies je samen. Om raadsels en puzzels op tijd te kunnen oplossen, is samenwerken de sleutel tot succes. Als je nog nooit een Escape Room hebt gespeeld, bereid je dan voor op een compleet nieuwe ervaring. Onvoorstelbaar hoe snel een uur voorbijgaat in het heetst van de strijd…

Leeftijd: 10+
Spelers: 3-5 spelers
Speelduur: 60 minuten

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Identity Games
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *