20 juni Nationale Groente- en fruitdag

Lidl roept 20 juni uit tot Nationale Groente- en fruitdag. In Nederland eten wij kennelijk veel te weinig groente en fruit. Ik kreeg een heel mooi doosje met een snacktrommeltje en verse tomaatjes. Speciaal voor deze groente- en fruitdag, handig voor onderweg.

Mijn kinderen eten erg goed fruit en op groente doen we ons best. Ze lusten graag broccoli en boontjes, bonen en kikkererwten uit blik vinden ze ook lekker; die doen we graag in een wrap. Mais van de barbecue is populair en tomaatjes en komkommer. Dat is toch al heel wat, een blaadje sla krijgen we er echter niet in bij ons peuter en kleuter. Daar zijn ze nogal stellig in, ze plukken het overal tussenuit, spinazie, sla, etc. het mag niet op hun bord liggen.

Nationale Groente en Fruitdag Lidl

Fruit mee naar school

Qua fruit is Mango het meest populair, maar een appeltje op zijn tijd wordt ook gewaardeerd. Naar school variëren we flink voor onze kleuter, van appel, peuter tot aardbei of blauwe bessen. Altijd in een handig bakje en het is altijd zo op!

Doe je ook mee met de Nationale Groente- en fruitdag vandaag?

Deel een foto met je groente en fruit op social media en vermeld #groentefruitdag. Eventueel aangevuld door #lidlgezond en @lidlnederland.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *