31 weken zwanger, babybuik

What's on mama's mind - 31 weken zwangerInmiddels 31 weken en 5 dagen zwanger van ons dochtertje. De tweede spruit in ons gezin. Ik vond het weleens tijd voor een baby bump update. Dus zie hier mijn buik. En, groot? Of vind je het meevallen?

Mijn buik lijkt, voor mijn gevoel, wel een stuk groter dan bij de eerste zwangerschap. Dat is eigenlijk al vanaf het begin het geval. Ook is mijn buik nu veel meer een puntje dan een bolletje. Zou je echt verschillen kunnen zien bij een jongetjes en meisjes buik?

Verder lijken mijn zwangerschappen wel erg op elkaar. Ook al vind ik het soms moeilijk om de vorige zwangerschap (nog geen 2 jaar geleden) goed te herinneren, hoor. Ik heb wel wat meer last van mijn rug, maar ik sjouw ook regelmatig rond met een dreumes van 11 – 12 kg op mijn arm, dus eigenlijk niet zo heel vreemd.

Vanochtend waren wij heerlijk naar de overkant van de Waal gefietst, bij Nijmegen. Daar is een strandje, waarWhat's on mama's mind treinen kijken je rustig kunt zitten. Ik geloof dat er in het totaal vier andere mensen waren. We waren er al vroeg, dus ook niet gek dat het op een zondagochtend nog rustig is dan. Rond een uurtje of tien zijn we er gaan zitten, we zijn immers altijd al vroeg op. Een banaan en druiven mee voor ons zoontje.

De kleine kon lekker spelen in het zand en naar alle boten, treinen en vliegtuigjes kijken, want er komt heel wat langs daar.

Behalve lekker op het strand zitten werd ik vooral als klimtoestel gebruikt. Lekker een lading zand op mijn rug. Vanaf daar had hij kennelijk een prachtig uitzicht op alle treinen die over de brug rijden. “Trein, trein, boot”, “daar!!”. Niks is zo heerlijk als bovenop je ouders klimmen.

What's on mama's mind zwanger 31 wekenNog twee weekjes werken, dan begint mijn zwangerschapsverlof. Aftellen dus. Zoals ik in mijn vorige blog al schreef ga ik in elk geval tijd besteden aan het maken van het babyalbum van onze kleine man. Verder hoop ik nog veel van deze heerlijke dagen te krijgen, dan kunnen we lekker naar buiten. Het waalstrandje is op 5 minuutjes fietsen, dus dat is zeker voor herhaling vatbaar.

 

Ook zwanger? Hoe is het met jouw babybuik, groot of klein, puntig of rond?
Iets leuks winnen voor je kleintje? Er staan nog twee leuke winacties online en er komt volgende week weer een nieuwe bij.

De Baby Shower Glove kun je tot vanavond 19:00 uur winnen (23 augustus 2015).
De Cocobelt nog tot en met volgende week zondag (30 augustus 2015).

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

4 reacties op “31 weken zwanger, babybuik

  Nienke

  (24 augustus 2015 - 11:32)

  Mooie zwangere mama!

  En ja, het Waalstrandje is de perfecte plek met een (jongens)dreumes: treinen, boten, vliegtuigen, zand en een banaan, wat wil een kind nog meer? 😉

   mamasmind

   (24 augustus 2015 - 11:58)

   haha, jij snapt het 🙂 en dankjewel!!

  Nathalie Mulckhuijse

  (24 augustus 2015 - 07:54)

  mooie buik hoor 🙂

   mamasmind

   (24 augustus 2015 - 10:13)

   Dankjewel!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *