36 weken zwanger babybuik

What's on mama's mind - 35 weken zwanger4Het is weer tijd voor een update. Het zijn de laatste weekjes. Nog een weekje vanaf nu en dan zou de baby theoretisch gezien mogen komen. De baby is dan immers voldragen. Van mij mag ze nog wel even blijven zitten. We weten nu dat we 7 oktober de sleutel krijgen van ons nieuwbouwhuis, dus dan moet er heel hard geklust gaan worden. De uitgerekende datum van 20 oktober zouden we dus een beetje in het oog moeten blijven houden. “Hoor je dat kleine meid, nog even lekker warm blijven zitten bij mama in de buik”.

Mijn buik staat echt naar voren en wordt behoorlijk groot. Elke keer als mensen me een weekje niet hebben gezien bekijken ze me volledig geshockeerd; “weer gegroeid, past het nog?”.  “Ja, het past nog!”. Al slaapt het niet meer zo lekker. Doen mijn banden weleens zeer als ik te veel doe. Daarom ben ik met het lopen nog steeds wel erg blij met mijn Anita buikband / babybelt. Daar blogde ik begin augustus al eens over. Die geeft ook nu nog steeds goede ondersteuning. Ik loop veel en dan is het erg fijn.

Wat is het grootste verschil met de vorige foto-update? Dat was week 31. Nou volgens mij vooral het weer, haha. Al lijkt het nu wat beter te worden, stond ik toen nog op het strand in mijn zomerjurkje.

What's on mama's mind - 35 weken zwangerWhat's on mama's mind - 35 weken zwanger4De foto’s die je hier ziet zijn van afgelopen weekend. 35 weken en 5 dagen was ik toen. Het jurkje dat ik aan heb, heb ik destijds bij mijn eerste zwangerschap gekocht. Toen was ik echt midden in de winter hoogzwanger (uitgerekende- en geboortedatum 4 januari). Afgelopen weekend was het wel weer weer om hem uit de kast te halen.

Het liefst draag ik wel jurkjes nu. Zit zo lekker en trekt makkelijk aan. Aankleden is ook wel een klus geworden, haha. Vooral schoenen aantrekken trouwens. Dan moet je zover voorover bukken dat buik tegen je middenrif komt, hoppa klem zit hij.

Op naar de volgende update!

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *