3D Doolhof Ravensburger

Deze tijd van het jaar is de tijd voor familiespelletjes en puzzels. Zo ook het 3D Doolhof van Ravensburger, als je het mij vraagt. Elke keer heb je een ander speelbord, doordat je zelf het spel bouwt, in de hoogte.

3D-Doolhof Ravensburger

3D Doolhof

Dit is niets nieuws voor de zon, want het familiespel: Doolhof, bestaat al ruim 30 jaar! Dat iets zo lang populair is, is niet voor niets, want Doolhof verveelt nooit. Omdat de gangen voortdurend in beweging zijn, is het speelbord iedere keer anders. Maar… nu kun je deze klassieker ook 3D spelen. Je gaat tijdens dit spel letterlijk de hoogte in. Wie lukt het om zo snel mogelijk bij de begeerde schatten te komen? Daarvoor verschuif je enorme torens. Gemakkelijk? Vaak is een speler bijna bij zijn doel en dan verandert het doolhof weer in zijn nadeel. Het is om gek van te worden, maar het blijft spannend!

3D Doolhof, een bordspel voor de hele familie (prijs circa € 29,99), speel je met 2 – 4 spelers van 7 – 99 jaar.

3d puzzels

Ravensburger heeft naast het familiespel Doolhof ook heel leuke 3D puzzels. Een echt leuke, passend bij deze tijd van het jaar, met net de release van Frozen 2, is dan ook de 3D puzzels van Frozen. Olaf in 3D bouwen zou mijn voorkeur hebben hoor. Of bouw je liever Anna of Elsa?

3D puzzels frozen 2

Frozen 2 – 3 D puzzel

Frozen staat inmiddels in de top 10 populairste films ooit en won in 2014 twee Oscars. Daarom werd het tijd voor een vervolg en eind november is het dan zover. Dan verschijnt Frozen 2 in de bioscoop. Ben jij ook helemaal gek op koningin Elsa en haar zus Anna? Of heb je juist een zwak voor Kristoff en z’n rendier Sven of Olaf de sneeuwpop? Ravensburger heeft verschillende legpuzzels en 3D puzzels van het thema ‘Frozen’ waarbij je helemaal in winterse sferen komt. Wat te denken van de 3D puzzel waarmee je met de 216 buigbare kunststof puzzelstukjes en maar liefst 93 accessoires een heus ijskasteel maakt. Of speel Disney Frozen Junior Doolhof. Wie kan zich in het doolhof van ijs en sneeuw een weg banen naar de dappere zussen Anna en Elsa of de vrolijke sneeuwpop Olaf? Als je de kaarten in het doolhof handig verschuift, bereik je alle helden uit de film ‘Frozen’! Spellen en (3D)puzzels uit de Frozen serie zijn er vanaf € 9,95. 

Ravensburger heeft dit jaar een nominatie op zak voor het leuke armbanden-maak-spel: Blazelets.

Please follow and like us:

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *