3D Puzzel van Ravensburger: Apollo Saturn V Rocket

Voor creatieve kinderen is een 3D puzzel een geweldig leuke uitdaging. Deze 3D-puzzel is gebaseerd op de wereldberoemde raket van de Apollomissie. Hij vormt een Maanlander, drie astronauten en gedetailleerde, educatieve aanvullende informatie die te maken heeft met de Apollomissies en de eerste maanlanding. Het pakket van Ravensburger bevat alles om jouw eigen eerste maanlanding te realiseren!

3d puzzel ravensburger inhoud

3D Puzzel Maanlander

Een 3D puzzel is een puzzel die je niet plat op tafel of op de grond in elkaar zet, maar de hoogte, breedte en diepte in bouwt. In dit geval is de maanlander van Ravensburger wel 92 cm hoog. Hij bestaat uit 440 stukjes en het heeft een plateau waarop je de raket opbouwt. Een bouwwerk dat resulteert in een prachtig kunstwerk voor op de slaapkamer om nog lang van te genieten. Dat mag ook wel na al dat werk van het bouwen. Het is geen makkelijke puzzel om te maken, maar je hoeft niet bang te zijn dat je met al dat zwart en wit uren aan het zoeken bent naar stukjes. Op deze puzzel staan pijltjes en nummers. Aan de achterkant van de stukjes. Zo kan je goed zien waar welk stukje moet. Het klikt in elkaar, dus er is geen lijm of ander plakmateriaal nodig.

3d puzzel stukjes maanlander

Mijn zoontje (10) maakte al eerder een 3D puzzel van Ravensburger. Toen ging het om een sportwagen. Het is een leuk en secuur werkje. Samen puzzelen is in dit geval ook leuk. Heerlijk werkje voor de winter als het veel regent zoals afgelopen tijd.

Bij ons is de puzzel bijna af. Hij wordt echt megagroot echt heel erg leuk.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *