De 5 in 1 Letter Locomotief van Vtech

What's on mama's mind vtech treinEen leuk verjaardagscadeautje vinden voor je eenjarige. Ik hoop dat ik je daar deze maand een beetje bij heb kunnen helpen. Naast de leuke eenhoorn van Vtech, heb ik nog een andere Vtech-tip: De 5 in 1 Letter Locomotief; Vijf speelmogelijkheden verpakt in één: ultieme uitdaging voor kleintjes van 12 tot 36 maanden.

En in België al uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar 2016.

Meerdere cadeautjes tegelijk!
Een cadeautje dat aan een hele hoop voldoet voor je kleintje. Want als hij of zij 1 jaar wordt, komen ook de eerste stapjes. Een loopwagen en loopfiets zijn dan geschikte cadeaus. En wat dacht je van een tafel en activiteitenpaneel om aan te staan en te spelen? Vier leuke cadeaus, met de trein van Vtech heb je ze allemaal te pakken en is het ook nog eens een trekkarretje.

De indrukwekkende 5 in 1 Letter Locomotief is loopwagen, loopfiets, tafeltje, activiteitenpaneel en trekkarretje tegelijk. Voorzien van een inspirerende uitrusting. Zoals een walkietalkie, waarmee rollenspel nog leuker wordt. Ook zitten er 13 letterblokken compatibel met een herkenningspunt aan de zijkant van de trein, om het alfabet alvast te oefenen. Lekker kletsen, zingen en dansen? Dat kan ook met meer dan 260 liedjes, melodietjes en grappige zinnetjes.

Het treintje is voorzien van knipperende pianotoetsen, cijfer- en dierentoetsen. De bewegingssensor zorgt dat de trein geluiden maakt, de tandwielen helpen de kleine machinist spelenderwijs in zijn/haar motorische ontwikkeling.

Grappige vondst is de magische tunnel waarin de letterblokken precies passen. De sensor herkent de blokjes en gooit ze met hoge snelheid rechtstreeks in de bak onder de zitting. Deze, maar nog veel meer inspirerende en grappige kunsten maken dat peuters en kleuters uren, dagen, weken, maanden en zelfs langer spelend onderweg zijn in hun ontwikkeling.

Bekijk hier een YouTube filmpje van de VTech 5 in 1 Letter Locomotief:

Advies verkoopprijs: VTech 5 in 1 Letter Locomotief € 59,95.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *