5 mooiste campings Costa Brava

Een van de mooiste vakanties, die men kan beleven met de auto, is een vakantie aan de Costa Brava. Deze in Spanje gelegen kuststrook is ideaal om te bezoeken en heeft een groot aanbod aan verschillende campings. In deze blog gaan we kijken naar de top 5 van de mooiste campings aan de Costa Brava.

Little label zomer jurkje

Sandaya Camping Cypsela Resort

Een van de mooiste en bekendste campings aan de Costa Brava is het Sandaya Camping Cypsela Resort. Deze camping bevindt zich op ongeveer anderhalf uur van Barcelona en daarom is het ook aan te raden om een dag trip naar Barcelona in te plannen wanneer je de camping bezoekt. De camping bevat alle moderne faciliteiten en daarnaast een groot zwembad met een hoop verschillende glijbanen. Een echte aanrader dus voor iedereen die een mooie camping zoekt aan de Costa Brava.

Camping Las Dunas

Op de tweede plaats vinden we Camping Las Dunas. Deze camping verdient een hoge plaats omdat de camping een eigen strand heeft. Je loopt zo vanaf de camping het strand op en bevindt je aan de zee. Fijner kun je het je bijna niet voorstellen. Mocht je met de allerkleinsten liever niet naar de zee gaan, dan kun je altijd nog kiezen voor het zwembad op de camping. Ook deze familievriendelijke camping is dus absoluut een bezoekje waard.

Camping Roca Grossa

Naast het dorpje Calella vinden we Camping Roca Grossa. Omdat de camping zich tegen een rotswand begeeft, heeft deze camping een unieke locatie. Alles is bereikbaar via een gratis treintje die over de camping gaat. Ook Camping Roca Grossa bevindt zich op rijafstand van Barcelona.

Camping Cala Gogo

Wanneer je op zoek bent naar een leuke camping die zich in een mooie omgeving van de Costa Brava bevindt, ben je op Camping Cala Gogo op het juiste adres. De camping is gelegen aan een privé baai waar allerlei leuke activiteiten te doen zijn.

Camping Bella Terra

De laatste camping die we vinden op deze lijst is Camping Bella Terra. Deze camping bevindt zich naast de bekende stad Blanes en heeft allerlei sportieve activiteiten op het programma staan. Zo vindt je er zwembaden, maar ook voetbal- en basketbalvelden.

Autoverzekering

Wanneer je op vakantie gaat naar de Costa Brava is het natuurlijk belangrijk dat de auto goed verzekerd is. Met pech staan is vervelend, maar in het buitenland met pech staan is nog erger. Neem gauw een kijkje op Autoverzekering.nl, via deze site kun je verschillende verzekeringen met elkaar vergelijken om zo de goedkoopste autoverzekering te vinden. Of je nou op vakantie gaat naar de Costa Brava of de auto dagelijks gebruikt voor werk.

What's on mama's mind samenwerking

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
5 mooiste campings Costa Brava
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *