A Little Lovely Company

alittlelovelycompany logoA Little Lovely Company heeft de meest vrolijke en kleurrijke spulletjes die je maar kunt wensen. Zo vrolijk en zo leuk dat ik er wel een blog over MOEST maken.

De zachte pastelkleuren waarin je de superschattige producten van het Nederlandse merk terugvindt zijn te mooi om niet in je kinderkamer te plaatsen. Het merk zie je razendsnel harten veroveren. Op mijn blog zag je al het mooie roze rugzakje van mijn dochtertje, met het ijsje… om van te smelten. Het rugzakje kwam van de alittlelovelycompany pastel letterbannerleuke webshop Kidswithflair.  Zelf maakte ik ooit kennis met A Little Lovely Company door hun geweldig Letterbanner.

De letterbanner heb je in het zwart. Maar ik houd zelf veel meer van kleurtjes. Wat vind je van de pastel banner. Deze kost € 12,95.

Je kunt ermee je eigen teksten samenstellen. Bijvoorbeeld voor een verjaardag of wat dacht je van Pasen, kerst of een andere feestdag? Maar eigenlijk ook gewoon leuk voor elke dag. Verzin of vind een goede quote en hang hem op je muur.

A Little Lovely Company postersA little lovely company eenhoorn

Ook heel schattig zijn de vele posters. Ook weer in die mooie pastel kleurtjes. Met sterren of een eenhoorn, voor elk wat wils. Diverse posters voor € 9,95.

Wat je misschien al weleens voorbij hebt zien komen op Instagram, Facebook of in diverse Woonmagazines zijn de light boxen en poster lightboxen. Een leuke manier om wat extra sfeer aan te brengen in een kinderhoekje of op de A little lovely company lightboxkinderkamer.De poster lightbox werkt op batterijen, dus hartstikke handig. Je kunt er verschillende postersheet bijkopen. Hij is 30cm hoog. De kosten: € 65,00.

De poster lightbox sheets bestaande uit 8 verschillende posters kosten € 6,95. Hiermee kun je continu afwisselen. Zo kun je hem ook steeds op andere plekjes neerzetten. Het ene moment in de woonkamer, het volgende in de keuken of de babykamer. Leuk variëren.

Een echte favoriet zijn ook de peerlampjes.
Vind je ze ook zo schattig? Welke kleur zou jij kiezen? Mintgroen, blauw of roze?

A little lovely company peerlampjes Geeft een mooie en zachte gloed in het donker. Je hebt ook ijslampjes, wolkenlampjes, ananaslampjes en nog veel meer. De peerlampjes kosten € 9,95.

 

 

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *