Abonnementen waarmee je geld bespaart

Dat het financieel een zware tijd is voor veel mensen is duidelijk. Doordat de energieprijzen enorm gestegen zijn zijn er op heel veel andere vlakken ook veel prijsstijgingen geweest. Met als gevolg dat het leven duurder is geworden. Je boodschappen zijn duurder, uitstapjes zijn duurder geworden en wie ergens wat wil eten of drinken merkt ook dat je zelfs voor een simpel belegd broodje of een kopje koffie meer betaalt dan afgelopen jaren. Het is goed om regelmatig te kijken naar je financiële situatie. Wat komt er binnen en wat gaat eruit. Hier moet de juiste balans zijn, anders raak je in de financiële problemen. Waar begin je en hoe pak je het aan? In deze blog focus ik op internet en tv-abonnementen. Kijk jij ook veel Netflix series en volg je ook regelmatig Heel Holland Bakt of Wie is de Mol? Kortom, staat jouw tv vaak aan? Verdiep je eens in je televisie abonnement.

Abonnementen stopzetten

Tijdschriftenrek sweet livingshop

We hebben allemaal abonnementen. Een abonnement is een lidmaatschap waarbij je met regelmaat kosten betaald voor een product of dienst. Denk aan de krant of een abonnement op de sportschool. Dit gaat vaak om een vast bedrag dat vaak maandelijks of jaarlijks automatisch wordt afgeschreven. Doordat die structureel terugkomende kosten zijn is het goed om hier naar te kijken. Maak je inderdaad zoveel gebruik als dat het abonnement waard is, of zou je beter zo nu en dan los de krant kunnen kopen. Wellicht heb je zelfs voldoende aan het gratis nieuws wat verschijnt. Een abonnement dat heel veel mensen hebben en niet zonder kunnen is een abonnement internet en televisie. Bij veel mensen bestaat dit uit twee verschillende abonnementen. Een internet abonnement bij een provider en een televisie abonnement bij een kabelexploitant. T-Mobile kun je dit combineren tot een abonnement, dit maakt het aantal abonnementen dat je hebt meteen overzichtelijker doordat je minder verschillende abonnementen nodig hebt.

T-Mobile Internet en TV abonnement

Wat houdt een Internet en TV abonnement van T-Mobile in en hoe makkelijk kan je overstappen? Waarschijnlijk heb je een mobiele telefoon, kijk je regelmatig tv en wellicht heb je kinderen die regelmatig op een spelcomputer zitten te gamen. In dat geval kan je best weleens wat besparen door de abonnementen voor televisie en internet goed uit te zoeken en misschien wel te combineren?

Yoshi's Crafted World voor Nintendo Switch

Een mooie opgeruimde tv-hoek, want vaak zijn er minder kabels dan je verwacht. Heb je een smart-tv of mediaplayer, dan zijn er geen kastjes, kabels of extra afstandsbedieningen nodig om T-Mobile TV te kijken via de T-Mobile TV App (wel heb je een tv aansluiting en T-Mobile tv abonnement nodig). Je gebruikt gewoon de afstandsbediening die bij jouw tv hoort. Met het Internet en TV abonnement kan je profiteren van supersnel internet, je kiest een snelheid die bij je huishouden en het verbruik past. Ook kan je zenderpakketten uitbreiden naar keuze. Je hebt keuze uit 100 Mbit/s, 400 Mbit/s en zelfs 1 Gbit/s download en upload. Als je kinderen thuis hebt die veel op internet zitten en werk je regelmatig thuis, dan is het fijn om een hoge up- en download snelheid te hebben. Met een TV abonnement maak je gebruik van 64 zenders, waarvan 59 in HD. Ook is er een uitgebreid aantal functionaliteiten die het gebruiksgemak vergroten; je kan terug kijken, pauzeren en er is een optie voor Begin Gemist.

Als je abonnementen combineert krijg je korting, lees hiervoor even goed de voorwaarden door op de website van T-Mobile.

Als je benieuwd bent wat het voor jou oplevert is het goed om op te zoeken wat je nu betaalt aan telefonie en aan je kabelmaatschappij, vergelijk eenvoudig of het goedkoper is om te combineren. Dan heb je weer geld over om uit te geven aan andere leuke zaken, zoals uitstapjes en cadeautjes. Op de website van het Nibud vind je ook geld besparingstips.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *