Afscheidscadeautjes en bedankjes juffen een meesters

Het einde van het schooljaar nadert alweer snel. Hier, omgeving Nijmegen, hebben we alleen volgende week nog les, dan is de vakantie begonnen. Het is tijd om de leerkrachten te bedanken voor het leuke en fijne jaar dat ze jouw kind(eren) hebben gegeven. Tegenwoordig wordt er vaker iets vanuit een oudergroep georganiseerd om een gezamenlijk cadeau te geven als bedankjes juffen en meesters en ook aan de schoolverlaters Als je op zoek bent naar inspiratie voor een leuk gezamenlijk afscheidscadeautje of bedankje bekijk dan een deze leukste bedankjes en afscheidscadeautjes om te bedrukken.

Bedankjes juffen en meesters en ook aan de schoolverlaters

Het bedrukken van items voor juf of meester is een heel persoonlijk bedankje. Je kunt er namelijk een tekst op kwijt, zoals een warme herinnering aan je lieve juf. Je kunt bijvoorbeeld voor alle leerkrachten van de onderbouw / kleuterklassen een jas laten bedrukken samen me de hele klas, voor de juf of meester die altijd in weer en wind op het schoolplein staat. Een aandenken voor de schoolverlaters, kinderen die naar de middelbare schoolgaan? Je kan Pennen bedrukken met de naam van de school erop.

kim van smeerdijk naar de bassischool

Een pen bedrukken

Als juffen of meester bedankje ga je vaak op zoek naar iets kleins dat symbool staat voor het vele en fijne werk dat hij of zij levert. Wanneer leerlingen de school gaan verlaten is het ook leuk om ze iets mee te geven, een pen is een mooi aandenken, bijvoorbeeld wanneer je er het logo en de naam van de school op zet. Ook hebben ze meteen schrijfmateriaal voor op de middelbare school.

Een rugzak bedrukken

Bij ons kregen alle kinderen van de hele school vorig jaar een rugzak met de logo van de school erop, dit was om het jubileum van de school te vieren. Hiermee heb je meteen alle kinderen voorzien van een rugzakje, wat nog niet altijd voor ieder kindje een vanzelfsprekendheid is. Een leuk en nuttig cadeautje. Je ziet dat ze veel worden gebruikt voor zwemles of als rugzak met broodtrommel en drinkbeker erin. als kinderen een continurooster hebben of overblijven.

Voor de coolste juf

Een jas voor de coolste juf op het schoolplein? Dat is natuurlijk een superleuk bedankje voor de juf die altijd in weer en wind op het schoolplein staat om de kinderen in de gaten te houden tijdens het buitenspelen. En iedereen herkent jullie coole juf (of meester) aan die coole jas. Heel erg leuk wanneer er door ouders voor meerdere leraren een gezamenlijk cadeau wordt uitgezocht. Aangezien een leuk bedrukt regenjack rond de € 30 uitkomt, lukt dit vaak wel om met de hele klas te doen.

Moederdag tekening knutselwerkjes verf

Paraplu bedrukken

Voortaan staat de juf of meester droog onder een paraplu met daarop de woorden “stoerste juf van schooljaar 2019-2020”. Of “de allerliefste meester!” Laat een paraplu bedrukken, leuk ook weer om met de hele klas te doen. Maak er allemaal een tekening bij van dat je aan het spelen bent op het schoolplein. Of van wat jij het allerliefste doet tijdens het buitenspelen.

Invulboek namens de klas

Heel erg leuk is om met alle kinderen samen een invulboek te maken of in te vullen. Een persoonlijke boodschap of tekening gebundeld voor de juf of meester. Een prachtig aandenken en een mooi naslagwerk. Dan zal de juf of meester altijd nog even terug kunnen kijken naar het fantastische schooljaar dat jullie samen hebben beleefd.

correctboek uitwisbaar notitieboek

Gezamenlijke cadeautjes zijn vaak nuttiger dan kleine losse cadeautjes, die soms best wel duur zijn per persoon. Niet elk kind heeft het budget of heeft ouders die dat er aan willen of kunnen besteden. Door iets gezamenlijk te organiseren krijg je geen scheve verhoudingen. Een kindje dat niks bij zich heeft kan zich verdrietig voelen, wanneer hij of zij ziet dan andere kinderen wel wat geven. Daarom wordt er ook al op een heel aantal scholen gevraagd om niks mee te nemen en als je toch wat wilt doen, enkel een tekening.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *