Air Hogs verlegt grenzen met nieuwste Race Drone

Drones zijn hot! Je ziet ze de laatste tijd erg veel. Het lijkt mij ook heel leuk om vanuit de lucht te kunnen filmen, vooral als je een mooi vakantiegebied bezoekt. Zoals de Franse Alpen of de Provence ofzo. Of wanneer je gaat kanoën in de Ardennen. Tof toch? Dit jaar heeft Spin Master een nieuwe Race Drone ontwikkelt: DR1 FPV Race drone. Perfecte combinatie van technologische innovaties, ergnomische materialen en een crash bestendig design die het vliegen voor iedere startende drone race piloot gemakkelijk maakt.

Hyper drift drone

We hebben de Hyper Drift Drone getest, een drone dat je een beetje kan vergelijken met een bestuurbare auto, maar dan als hovercraft / drone. Voor kinderen al gemakkelijk te gebruiken en voor jezelf ook hartstikke leuk. Het is dus niet een drone die filmt, maar meer een racer.

Regelgeving drones, steeds strenger

De restricties omtrent het besturen van een drone in de buitenlucht
worden steeds strenger vanuit de EU.
De DR1 FPV Race Drone is speciaal ontworpen om binnen mee te vliegen, zodat je helemaal kunt losgaan zonder beperkingen

Hyper Drift Drone

Naast de DR1 FPV Race Drone brengt Air Hogs ook de Hyper Drift Drone uit. Deze speelgoed drone is ontworpen om over de grond te reacen. De perfecte manier om als beginnende drone racer de techniek van het racen onder de knie te krijgen. Crashen is geen probleem; de Hyper Drift drone vliegt erna gewoon door. Hoog in de lucht zweven of scheuren over afgevlakte landschappen? De Hyper Drift Drone kan het allebei!

hyper drift drone

We hebben een Air Hogs Hyper Drift Drone 2 in 1 getest. Een blauwe drone die als hovercraft over de grond scheurt en ook een stukje door de lucht gaat. Wil hem de lucht in laten gaan de koppel je de drone los. Als de drone op de grond valt dan zet de kooi zichzelf weer overeind, dus je kan zo verder vliegen. We vinden het leuk om er mee te spelen, enige jammere is dat de accu snel leeg is. Het is steeds een paar minuten speeltijd en dan kan je hem weer opladen. Om hem op te laden hang je hem aan je computer, supersimpel. In 20 minuutjes is hij wel weer helemaal opgeladen.

Hij lijkt overigens op een hovercraft, maar hij echt niet geschikt voor op het water met alle elektronica erin. Dus don’t try that!

Beschikt over een AH level 1 controller
Geschikt voor binnen en buiten
USB oplaadbaar

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Over Air Hogs

Air Hogs is dé speelgoedlijn van radiografisch besturingsvoertuigen van Spin Master. Air Hogs is nummer 1 in RC merk in de Verenigde staten
vooral bekend geraakt door unieke innovatie binnen het segment RC, en ontwikkelt o.a. speelgoedvliegtuigen, -helikopters, -auto’s en drones. De bizarre combinatievoertuigen maken de speelgoedlijn bijzonder.

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Hyper Drift Drone
Beoordeling
41star1star1star1stargray

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *