Akukuna biologisch zomerjurkje van Het Groene Schaap

Herinner je mijn blog nog over biologische baby- en kinderkleding van Het Groene Schaap? Inmiddels is de tijd en het weer aangebroken dat het zomerjurkje echt gedragen kon worden. Want, voorjaarscollecties shoppen is fantastisch, maar de kleding aanzien is nog veeeel leuker. Bij je eerste bestelling bij Het Groene Schaap krijg je trouwens 15% korting op je aankoop. Gebruik hiervoor de code: Welkom01.

biologische kinderkleding het groene schaap

Akukuna

Akukuna is een van de twee merken dit wordt verkocht in de webshop van Het Groene Schaap. Een merk dat laat zien dat biologisch en verantwoord totaal niet suf is.

Bij Akukuna staat kwaliteit en goede zorg voorop. Akukuna gelooft in de waarde van eigen bijdrage en daarom wordt de biologische kinderkleding van Akukuna zowel lokaal ontworpen als vervaardigd in het Baskenland, Spanje. Alle kleding van Akukuna wordt gemaakt van GOTS-gecertificeerd katoen. Met oog voor detail zorgen zijn voor een hippe kleding collectie, voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

De stoffen van Akukuna zijn zeer resistent en kleuren blijven als nieuw in de tijd en zonder verlies van zijn oorspronkelijke vorm. De biologische kleding van Akukuna is vaak aan te passen aan de groei van kinderen, zodat ze meerdere seizoenen meekunnen.

De collectie van Akukuna is GOTS gecertificeerd.

het groene schaap biologische kleding

Hip jurkje Cucula van biologisch katoen

Dit lieve roze jurkje met oranje elementen van Akakuna is gemaakt van biologisch katoen met grote, ruime steekzakken. Het jurkje is voorzien van koord in zoom. Het leuke aan dit jurkje is dat als je eruit bent gegroeid, het uitstekend te dragen is als t-shirt. Het jurkje is gemaakt van 100% biologisch katoen in Spanje.
De zakken van het jurkje zijn heel erg leuk en speels. Ze geven de jurk echt een extra leuk effect.

Het jurkje kost € 24,95 en is beschikbaar in maat 85 tot 95 centimeter. Ongeveer 1,5 tot 3 jaar. En in 98-107 cm voor kinderen van ongeveer 3 tot 4,5 jaar. Natuurlijk is elk kindje anders, vandaar dat de maten er ook in de lichaamslengte erbij staan. Handig.
Mijn dochtertje van twee jaar (+/- 90 cm) past het Akakuna jurkje in de eerste maat uitstekend.

Zonnebrilletje op, sandaaltjes aan en gauw naar het strand!

 

 

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Biologische kinderkleding van Het Groene Schaap
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *