Alfabetposter

What's on mama's mind kaartje van papier posterEen alfabetposter is uitermate geschikt voor een kinderhoekje, vind ik. Deze mocht dus ook niet ontbreken in ons hoekje in de woonkamer. Via Kaartje van Papier heb ik een mooi exemplaar ontvangen.

Hoewel het nog even duurt voor mijn zoontje (2 jaar) en, laat staan, mijn dochtertje (half jaar) gaan schrijven, is het wel leuk voor ze om al bekend te raken met de letters en hun schrijfwijze. Natuurlijk staan ook de getallen er op en die worden nu al druk geoefend, door mijn zoontje.

Schrijven moet je leren
Herinner je het nog van jezelf, dat je ging leren schrijven? Eerst met potlood en op een gegeven moment met vulpen? Ik kreeg een speciale vulpen, omdat ik linkshandig was. Ik herinner mij dat nog wel, ik vlekte continu alle letters uit met mijn hand en had altijd zo’n blauwe handpalm van de inkt, haha. Goede oude tijd, nu kan ik nauwelijks nog schrijven met de hand. Ik werk praktisch alleen nog maar op de computer. Ik houd met de hand een dagboekje bij voor mijn dochtertje, maar daar heb ik al na drie regels een lamme hand door, dus de tekst staat nou niet bepaald netjes in dat schriftje.

Kaartje van Papier
Naast deze poster heeft Kaartje van Papier nog veel meer leuks. Herinner je bijvoorbeeld nog de winactie die ik een tijd terug had met de XXL paperbag? Het is een erg leuke webshop vol met papierwerk (posters en kaarten) en andere leuke items. Zeer de moeite waard om een kijkje te nemen.

Binnenkort laat ik zien hoe de poster in het kinderkamerhoekje hangt. We zijn er nog niet helemaal over uit of het in een houtenlijst komt, of gewoon zonder lijst met spijkertjes aan de muur? Wie weet met een woonketting. Hebben jullie nog suggesties?

Poster ABC koop je voor € 9,95 in A3-formaat of voor € 21,95 in A2-formaat.

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

2 reacties op “Alfabetposter

  Ilse van Kreanimo

  (4 april 2016 - 12:54)

  Dat is misschien wel een goed idee voor mijn zoontje!
  Die gaat volgend schooljaar naar het eerste leerjaar!

   mamasmind

   (25 april 2016 - 19:06)

   Ja, inderdaad, kan hij mooi oefenen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *