Alweer mijn iPhone-batterij leeg

What's on mama's mind telefoonhoesjeIk ben al ruim 2,5 jaar aan het bloggen. Hoewel ik vooral veel op mijn computer schrijf, gebruik ik ook regelmatig mijn telefoon. Momenteel is dat een iPhone 5s. Ik heb de afgelopen jaren al heel wat telefoons versleten, helaas. Mijn telefoon gebruik ik voor mijn blog voornamelijk voor social media: Instagram, Twitter en Facebook.

Mijn telefoon vertoond de laatste tijd wat kuren. Zo wil hij nogal geregeld uitvallen, vooral op momenten dat het totaal niet uitkomt. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar bij mij komt het eigenlijk nooit uit als mijn telefoon uitvalt. Doordat ik verder ook geen huistelefoon heb, ben ik wel echt onthand hij is hij het niet doet. Ik maak mij ook altijd zorgen over het niet bereikbaar zijn dan. Want, wat nou als er iets gebeurt met de kinderen? Ik kan dan niemand bellen. Bah, naar idee.

Maar het grote probleem van mijn telefoon lijkt met name in de batterij te zitten. Hij wil ook niet What's on mama's mind gsm batterijopladen, enkel wanneer ik hem recht op zet terwijl hij aangesloten is op het lichtnet. Niet ideaal, maar sinds ik dat trucje ken, gaat het wel makkelijker. Eerst bleef ik maar opnieuw de stekker in de telefoon stoppen, totdat hij eindelijk ging opladen.

What's on mama's mind apple batterijVan GSMbatterij.nl  kreeg ik de vraag of ik iets kon gebruiken voor mijn telefoon. Toen las ik een paar reviews van bloggers die hetzelfde probleem hadden als ik. Hun batterij begaf het ook steeds. Zij hebben toen een kitje besteld met een nieuwe batterij voor hun iPhone en daarna ging het beter. Dat ga ik dus ook proberen.

Ik ben benieuwd of jij het ook zou proberen. Ik heb het pakketje inmiddels thuis liggen en ga het deze week eens proberen. Ik vind het wel spannend, maar ja op deze manier is mijn telefoon ook al niet fijn.

Binnenkort het resultaat~!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *