Assepoester op DVD

Wie kent Assepoester niet? Je kan nu de nieuwe film van Assepoester en de geheime prins op Video On Demand en DVD bekijken. Ik mocht twee dvd’s weggeven. De winnaars hiervan hebben reeds bericht gehad, maar ik vertel je graag nog meer over Assepoester op dvd.

Assepoester en de geheime prins

Assepoester op dvd

Met de hulp van feeënmoeder Crystal, slagen Assepoester en haar drie medemuizen erin om weg te komen van de zolder waar ze wonen en hun weg te vinden naar het koninklijk bal in het paleis. Maar op het Royal Bal ontdekken ze al snel een vreselijk geheim: de echte prins is door de boze heks in een muis veranderd en de prins die op het koninklijk bal is, is nep! Assepoester en haar trouwe vrienden gaan op een gevaarlijk avontuur om de echte prins weer tot leven te brengen en hem te helpen de kwade krachten te verslaan.

Ik geloof niet dat ik met mijn kinderen al eens naar Assepoester had gekeken, daarom was het extra leuk dat we deze film konden gaan bekijken. Ik vind het een mooie film en heeft wel wat herkenbare stukken in van het originele Assepoester verhaal. In elk geval vonden onze kleuters het een mooie film en hebben ze hem met veel plezier bekeken.

Nieuwe Films Just Entertainment

Just Entertainment trapt december af met de populaire serie De Luizenmoeder seizoen 2, familiefilm Jim Button en de Stad van de Draken en magische familiefilm Assepoester en de Geheime Prins. Deze heerlijke films en serie zijn sinds gisteren, 10 december verkrijgbaar op DVD. Dus in december lig je weer dubbel van het lachen met de Luizenmoeder, trotseer je de wijde wereld met Jim Button en beleef je de magie met Assepoester.

Liever thuis on Demand kijken? Sinds 10 december kijk je Assepoester en de Geheime Prins on Demand en in het nieuwe jaar op 1 januari kijk je ook Jim Button en de Stad van de Draken on Demand. Op 19 december is de DVD release van het vierde en vijfde seizoen van de hilarische serie Familie Kruys. In dit seizoen reist de hele familie Kruys af naar Roemenië.

Meer leuke kinderfilms ontdekken? Bekijk het filmoverzicht met filmtips voor jonge kinderen.

Onlangs schreef ik wat over deze recent verschenen kinderfilms op DVD:
Jim Button en de stad van de draken
Juf Roos is jarig
Duck Duck
Casper en Emma

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

34 gedachten over “Assepoester op DVD

 • 18 december 2019 om 22:29
  Permalink

  Een geweldig leuke film voor mijn kleinkinderen.
  Heel graag doe ik mee.

  Beantwoorden
 • 18 december 2019 om 07:03
  Permalink

  Ow weerkijk in de winter onder een kleedje met zn 4tjes deze leuke film kijken!!!!

  Beantwoorden
 • 17 december 2019 om 12:36
  Permalink

  Mijn dochters zouden het erg leuk vinden deze te kijken met hun kleine nichtje!

  Beantwoorden
 • 17 december 2019 om 01:44
  Permalink

  Leuk! Ik zou dit graag willen kijken met mijn dochter! Samen tijdens ons vaste filmavondje op vrijdag, knus op de bank met een dekentje en een warme beker chocolademelk/thee en koekjes.
  Kortom, ik doe graag mee!

  Beantwoorden
 • 15 december 2019 om 16:00
  Permalink

  Sprookjes blijven leuk, om voor te lezen maar ook om te kijken.

  Beantwoorden
 • 14 december 2019 om 17:43
  Permalink

  Dat zou ik leuk vinden om samen te kijken met mijn nichtje, wanneer ik op haar mag oppassen. 🙂

  Beantwoorden
 • 14 december 2019 om 10:42
  Permalink

  Leuk voor in de kerstvakantie. Assepoester is een romantische love story perfect in de kersttijd toch?

  Beantwoorden
 • 13 december 2019 om 22:07
  Permalink

  Dit is echt mijn all-time favoriete film! Ik zou hem heel graag op DVD willen winnen.

  Beantwoorden
  • 17 december 2019 om 11:01
   Permalink

   Deze film zou ik graag met mijn dochter willen kijken? We doen graag mee met de winactie!😍

   Beantwoorden
  • 15 december 2019 om 08:29
   Permalink

   Ik doe mee voor saar en isa
   Kunnen de zusjes met kerst heerlijk naar hun grote favoriet kijken
   Ik zou ze graag verrassen !!

   Beantwoorden
 • 13 december 2019 om 10:46
  Permalink

  Superleuk om met mijn kinderen deze DVD te gaan kijken. En als mijn neefjes en nichtjes langskomen, dan kijken we er samen met zn allen naar.

  Beantwoorden
 • 13 december 2019 om 10:41
  Permalink

  elise is gek op prinsessen en zou zeker deze leuke film van assepoester willen kijken.

  Beantwoorden
 • 13 december 2019 om 05:14
  Permalink

  Ik doe heel graag mee om de film samen met mijn kleindochter te kijken!!

  Beantwoorden
 • 13 december 2019 om 04:53
  Permalink

  Wat een leuke winactie! Ik waag graag een kansje en als ik win ga ik deze dvd met mijn nichtje kijken. Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie) en Instagram (Truusje26).

  Beantwoorden
 • 13 december 2019 om 00:03
  Permalink

  Mijn nichtje zal dit helemaal te leuk gaan vinden dus maak heel graag kans om samen met haar hier naar te gaan kijken 😀

  Beantwoorden
 • 12 december 2019 om 21:40
  Permalink

  Ik ben een enorme animatieliefhebber dus wil deze film graag aan mijn collectie toevoegen! En mijn 2 nichtjes mogen dan gezellig meekijken.

  Beantwoorden
 • 12 december 2019 om 21:19
  Permalink

  helemaal leuk voor kleindochter lise

  Beantwoorden
 • 12 december 2019 om 20:45
  Permalink

  Heeel erg leuk voor mijn kleindochters!! Gek op de Disney prinsessen, net als oma! 🙂

  Duimen maarrr…

  Beantwoorden
 • 12 december 2019 om 20:21
  Permalink

  Kom maar op met dat filmdagje op zondag, lekker knus met elkaar op de bank, heerlijk! wij doen graag mee!

  Beantwoorden
 • 12 december 2019 om 16:06
  Permalink

  supe rleuk voor mn dochter… ze is dol op sprookjes

  Beantwoorden
 • 12 december 2019 om 11:28
  Permalink

  Mijn dochter wil deze dvd vast en zeker graag bekijken.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *