Australian Gold

Ken je het merk Australian Gold? Via Drogistplein.nl maakt ik er onlangs kennis mee. Ik mocht een aantal producten uit proberen. Uiteraard de zonnebrandcreme voor kids met SPF 50. Maar ook een fijne voor mijzelf en een after sun.

What's on mama's mind australian goldDe Australian Gold Lotion SPF 50 kids kost € 18,00.
Deze nieuwe SPF 50 lotion voor kinderen biedt perfecte bescherming tegen UVA en UVB. Naast beschermen, verzorgt deze lotion ook de (gevoelige) kinderhuid. Deze verzorging bestaat o.a. ingrediënten als Aloë Vera, vitamine E, Kakadu Plum (de rijkste bron van vitamine C), groene thee extracten, cacao boter, zonnebloemolie, Australisch tea tree olie en olijfolie.

•Hypoallergeen
•Dermatologisch getest
•Parabenenvrij
•PABA vrij
•Alcoholvrij
•Glutenvrij en geen minerale oliën

De lotion is waterproof en smeert gemakkelijk uit.

Wat vind ik er van?
Ik ben wel positief verrast. Ik vind het een mooie verpakking, echt Australisch met de koala er op. Het What's on mama's mind zonnebrandsmeer inderdaad makkelijk uit en de geur is lekker. Het ruikt echt naar zonnebrand, maar zelfs nog lekkerder dan de meeste zonnebrandcrème. Hij is iets zoeter. Ik vind 18 euro veel geld, maar zonnebrandcrème is toch wel vrij prijzig. Het is een grote fles met 237 ml. Ik ben eigenlijk enthousiaster dan ik had verwacht. Eerlijk gezegd ben ik altijd een beetje sceptisch ten opzichte van merken die ik niet ken. Vaak pak iets wat ik ken, oud en vertrouwd. Toch kun je wel zeggen dat dat nergens voor nodig is. Deze zonnebrandcrème zal vast zijn werk net zo goed doen als de andere zonnebrandcrèmes die ik gebruikt. Dat kan ik niet heel goed testen. Maar hij ruikt extra lekker en hij smeert goed.

Australian Gold met bronzer
O, ik ga een klein beetje valsspelen. Ik kreeg voor mezelf een zonnebrandcrème met bronzer toegestuurd. SPF 30 en toch heerlijk bruin worden. Ik word niet heel erg snel bruin en smeer mij ook altijd veel te goed in (nou ja, wat is veel te goed, wel gezond toch?).

Australian Gold Spray Gel met Bronzer
Deze Spray Gel met Bronzer SPF 30 beschermt perfect tegen UVA en UVB en trekt snel in. De natuurlijke caramelbronzers zorgen ervoor dat je ook nog eens sneller en dieper bruin wordt. Ingrediënten zoals Kakadu Plum (rijk aan vitamine C), Aloë Vera, vitamine E, Australische tea tree oil en zonnebloemzaad extracten zorgen ervoor dat je huid ook nog eens uitstekend verzorgd wordt.

Wat vind ik ervan?
Ik zou nooit zelf voor een bronzer gekozen hebben, maar ik vind het wel een goed idee. Ik heb hem nog te kort getest om echt te zien of ik veel dieper bruin ben geworden. Ik word niet supersnel bruin, maar misschien blijf ik nu niet zo achter bij de anderen in hier in huis. Het een fijne spray gel en hij smeert eenvoudig uit. Ruikt goed en ik vind het eigenlijk wel goed klinken dat er gezonde extracten in zitten die de huid verzorgen.

Australian gold aftersun.
What's on mama's mind aftersunIk heb nooit genoeg aftersun en ook deze is heerlijk.

Australian Gold Moisture Lock € 16,10 voor 237 ml.
Deze Moisture Lock is een voortreffelijke aftersun van Australian Gold! De aftersun bevat o.a. Aloë Vera, Australische tea tree oil, vitamine E, zonnebloemzaadextracten en olijfolie extracten. Moisture Lock houdt het vocht in de huid vast, voedt, verzorgt, hydrateert en houdt je huid zacht, glad en gezond.

Wat vind ik er van?
Fijn en lekker! Smeert prima, droogt snel genoeg in dat je je gauw kunt aankleden na het douchen, maar je voelt aan je huid dat het hydrateert.

What's on mama's mind opgestuurd artikel

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *