Auto bingo voor vermaak in de auto op vakantie

Auto bingo

auto bingo

Wij gaan praktisch elk jaar op vakantie met de auto. Een autovakantie met kinderen is soms best wel een uitdaging. Het is niet altijd leuk voor de kinderen, want het is wel een enorm lange zit. Daarom vermaken wij ze met spelletjes, het liefst met nieuwe spelletjes, want daar vermaken ze zich toch wat langer mee. Eerst even ontdekken hoe het werkt en dan spelen!

999 games autobingo

De autobingo is natuurlijk helemaal perfect voor een autovakantie. Het is precies wat je denkt dat het is: een eenvoudig zoekspel voor kinderen. Kijk tijdens een autorit of een andere reis naar buiten en zoek naar overeenkomende afbeeldingen op je bingokaart. Wie heeft als eerste vijf afbeeldingen op een rij?

999 games bingo

Wat vinden we ervan?

Dit spel was erg leuk om te doen en we hebben heel veel gevonden onderweg. We deden het spel ook daarna nog, door extra dingen erbij te denken die je moest gaan zoeken. Dat was veel kijkplezier onderweg.

Ook op vakantie was er een hoop te vinden dat op de kaartjes staat. Wat dat extra leuk maakt is dat je zo even terugdenkt aan de plekken waar je bent geweest. “Een kerk hebben we gezien toen we vanmiddag naar het stadje waren, waar we dat ijsje hebben gegeten”. En “het stopbord zagen we bij het strandweggetje”. Etcetera!

Doordat je alles weer kunt uitwissen kan je het heel vaak opnieuw gebruiken. De kaarten zijn stevig en er zitten drie stiftjes bij. Als ze leeg zijn kan je makkelijk whiteboardstiften gebruiken.

Het spel is vanaf vijf jaar, maar zowel mijn vierjarige als mijn tweeëneenhalf jaar oude peuter konden het al erg goed!

Leuk vermaak!

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
auto bingo
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

1 reactie op “Auto bingo voor vermaak in de auto op vakantie

    Rinske

    (22 augustus 2018 - 15:15)

    Wat een supergoed idee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *