AVI E3- Het elfje van Jet

Met het elfje van Jet hebben we alle vier de boeken van de serie Wenslezen besproken op What’s on mama’s mind. Vier leuke AVI-niveau boekjes voor beginnende lezers.

Wenslezen het elfje van jet avi e3

Het elfje van Jet

Elfje Pien komt Jet helpen, als Jet gepest wordt op school. Als je gepest wordt op school is het vreselijk en vooral wanneer je je helemaal alleen voelt zou je wel een elfje als Pien willen wensen. Jet wordt helemaal blij van het elfje dat haar helpt. Een elfje dat pesters weg kan jagen, zou elk kind wel kunnen gebruiken.

Wenslezen het elfje van jet avi e3

Het boek is voor kinderen die al een klein beetje hebben geoefend met lezen en niveau M3 voorbij zijn. Niveau E3 staat voor eind groep 3. Een prima boekje om dus het eerste leesjaar mee af te sluiten of groep 4 mee te beginnen. Het is ook een goed boek om uit voor te lezen. Hopelijk wordt jouw kindje niet gepest, maar ook zal het zelf niet pesten. Een goed boek om pesten ter sprake te brengen.

Net als in de andere wensboeken staan er leuke weetjes en tips in het boek. Een elfje-tip bijvoorbeeld.

Wenslezen het elfje van jet avi e3

Wenslezen

Wat zou jij wenzen? Een schat, een draak of dat je kan vliegen? De serie wenslezen bestaat uit vier leesboeken voor de beginnende lezers, AVI-niveau E3 tot en met M4.

Wenslezen e3 tot m4

In de serie wenslezen verschenen:

  • Een kist vol goud – AVI M4
  • Het elfje van Jet – AVI E3
  • Roos vliegt weg – AVI M4
  • Een draak uit een ei – AVI E3

Auteur: Jette Schröder
Uitgever: Ploegsma
Pagina’s: 48 pagina’s
ISBN: 9789021678726

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Het elfje van Jet

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *