AVI-M4 Een kist vol goud

Op zoek naar een leuk AVI boekje niveau M4, dan is het boek Een kist vol goud een leuk boekje. Het is een van de 4 boeken uit de serie Wenslezen van Ploegsma.

Wenslezen een kist vol goud avi m4

Een kist vol goud

In een kist vol goud gaan Mees, Stef en opa op zoek naar een schat, nadat opa een schatkaart heeft gevonden in een oud boek van de markt. Hiervoor gaan ze naar een eiland, waar ze dankzij de schatkaart een luik vinden. De luik leidt naar een tunnel, waar het avontuur verder gaat.

Wenslezen een kist vol goud avi m4

Een erg leuk boek met grappige feitjes over het maken van schatkaarten. Piraatje spelen is voor jonge kinderen altijd leuk, dus ze kunnen zich een goede voorstelling maken bij het avontuur van Mees en Stef.

Wenslezen een kist vol goud avi m4

Het kinderboek is leuk om voor te lezen aan kleuters en beginnen de lezers, maar nog leuker om zelf te lezen. Het niveau M4 staat voor midden groep 4. Dit betekent dat kinderen hier in groep 4 vaak al mee kunnen oefenen. Ik schreef eerder een blog over hoe de huidige avi-niveaus werken. Het oude systeem, zoals wij het hebben gehad op school is vervangen door een nieuwe indeling.

Wenslezen

Wenslezen is een serie kinderboeken voor beginnende lezers. Het gaat over avonturen die kinderen zouden willen beleven, van een draak uit een paars ei tot aan een schatkist. Elk boekje bevat een aantal weetjes of tips die passen bij het verhaal.

Wenslezen e3 tot m4

In de serie verschenen:

  • Een kist vol goud – AVI M4
  • Het elfje van Jet – AVI E3
  • Roos vliegt weg – AVI M4
  • Een draak uit een ei – AVI E3

Auteur: Jette Schröder
Uitgever: Ploegsma
Pagina’s: 48 pagina’s
ISBN: 9789021678733

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Een kist vol goud, wenslezen avi m4
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *