Avond4daagse Home edition 2020

Dit jaar is er geen Avond4daagse zoals we hem gewend zijn. Superjammer, want vorig jaar liepen we hem voor het eerst en het was ons zo goed bevallen, dat we graag weer mee hadden gedaan. Dit jaar is er toch een alternatief gevonden de Avond4daagse Home edition 2020.

What's on mama's mind kabouterbos

Over de Avond4daagse Home edition 2020

Met de Vierdaagse ben ik goed bekend. Niet dat ik hem ooit zelf heb gelopen, maar ik woon sinds mijn 19e in Nijmegen, dus ik heb de wandelaars jaren voorbij zien komen en altijd actief meegedaan met de feesten. Ik heb een aantal jaar gewerkt op het militaire terrein van de Vierdaagse (Heumensoord) en in mijn studentenhuis een aantal jaar wandelaars ondergebracht, gedurende hun wandelweek. De Avond4daagse, daar maakte ik echter pas kennis mee toen mijn oudste op de basisschool kwam.

De Avond4daagse is een initiatief van Koninklijke Wandel Bond Nederland(KWBN) en niet alleen in Nijmegen zoals de Vierdaagse. Jaarlijks brengt de Avond4daagse ruim 500.000 kinderen en ouders in beweging. Gedurende vier dagen beleven kinderen volop plezier met hun vriendjes en klasgenootjes. Een feestje voor jong en oud!

Beweging zorgt letterlijk en figuurlijk voor verbinding. Het brengt gezinnen en kinderen dichter bij elkaar. Een jaar zonder Avond4daagse is natuurlijk ondenkbaar, maar vanwege corona dreigde het wel even die kant op te gaan. Daarom presenteren wij: Avond4daagse – Home Edition.

Kinderen en ouders kunnen in hun eigen omgeving met een app ronde routes uitzetten en toch de unieke Avond4daagse medaille thuisgestuurd krijgen.

50.000ste deelnemer

De Avond4daagse – Home Edition kan op iedere plek gelopen worden, dus ook vanaf een vakantieadres. En – extra leuk – we hebben momenteel een challenge om de 50.000e deelnemer te vinden! Deze krijgt een mooi prijzenpakket.

Meer informatie over de Home Edition vind je op de website van de Avond4daagse 2020. Of bezoek ook Facebookpagina van Avond4Daagse of Instagram Avond4Daagse.

Uitstapjes in de zomer

Avonturenpark Hellendoorn

Gek op wandelen? Ga dan eens naar het Kabouterbos met kleine kinderen in Ubbergen.
Eropuit tijdens Corona, hoe gaat dat nu?

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *