Baby 8 weken

Gisteren werd onze dame al 8 weken. Bijna twee maanden dus.

image

Vandaag gaat ze voor de tweede keer naar het consultatiebureau. Ik ben altijd erg benieuwd naar wat ze weegt en hoe lang ze is. Ik kan aan haar voelen en zien dat ze flink gegroeid is.

Verder krijgt ze haar eerste prikjes vandaag. Dat is wel heel zielig. Als ik mij goed herinner krijgt ze die in haar bovenbeen.

De eerste vaccinaties worden herhaald bij de volgende bezoeken. Ze krijgt de DKTP-Hib-HepB prik die je kind beschermt tegen difterie, kinkhoest, tetanus, polio, Hib-ziekten en hepatitis B.

Ik hoop dat ze er weinig last van heeft. Ze zal wel even flink huilen.

Om 10:10 uur mogen we er heen. Vorige keer 54 cm en 4 kg.

Ze zit inmiddels al goed in maatje 62 dus ik mocht weer een nieuwe lading kleding aanbreken. Maat 56 kan naar zolder. Ik vind het erg leuk om weer nieuwe outfits aan te trekken. Maar of ze nou een truitje of een jurkje aan heeft, het kruipt altijd omhoog tot boven haar navel, haha.

Dat zal pas anders zijn als ze gaat lopen gok ik.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

2 reacties op “Baby 8 weken

  Tamaaa_rtje

  (15 december 2015 - 11:50)

  Ohh hoe is het gegaan??
  Ik ben ook altijd zo benieuwd hoe zwaar ze is en hoe lang. Ze zit hier op de bovenste lijn haha. Hoop dat ze niet veel last zal hebben van de prikjes. Hier sliep ze na de eerste prikjes lekker veel en de volgende dag was ze weer zichzelf. Nieuwe kleding is altijd leuk 🙂 maar soms zo zonde dat ze dingen maar 3x aan hebben gehad.

   mamasmind

   (15 december 2015 - 21:42)

   Ja ging goed, merk ook dat ze wat rustiger is. Zal vannacht wel goed slapen ook. Ze was goed aangekomen en gegroeid. Bijna 5kg en 57,5 cm 🙂
   Ja zonde he dat ze kleding soms maar paar weken dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *