Baby Annabell met lunchtafel

Wij waren uitgenodigd op een speciaal feestje: Baby Annabell Late Lunch Party in MaMa Kelly Amsterdam. Hier werd de vernieuwde Baby Annabell geïntroduceerd met haar bijbehorende lunchtafel. Het was een prachtig feestje en het is een supermooie en lieve pop.

Baby Annabell met eettafel
Foto: Linden & Barbosa

Vernieuwde Baby Annabell

Baby Annabell is een geweldig leuke pop voor kinderen vanaf 3 jaar. Het is net een echte baby, met levensechte functies. Ze drinken een flesje, huilen en lachen, sabbelen op een speentje en worden graag in slaap gewiegd.
Baby Annabell is 43 cm groot. De pop beweegt haar mondje als ze sabbelt op haar speentje of haar flesje. Na het flesje laat ze een boertje. Om haar te laten boeren tik je haar voorzichtig op de bovenrug.

Baby Annabell lunchtafel
Foto: Linden & Barbosa

Wanneer je haar neerlegt, sluit ze haar ogen. Ze houdt ervan om gewiegd te worden, er wordt daarna tevreden gesnurkt.
Maar ja ook dit popje kan huilen, gelukkig kan je haar snel kalmeren. Als je op haar buikje kietelt gaat ze heel hard lachen, maar oh wat doet ze nu “een scheetje”.

Baby Annabell lunchtafel

De interactieve eettafel van Baby Annabell is een mooie stoel met lammetjesrugleuning met eetblad, waar Baby Annabell in kan zitten en met een lepeltje gevoerd kan worden.

Baby Annabell eet al een beetje, ze eet bijvoorbeeld puree en worltjes of rijstepap. Er staat een schaap op het blad, de lampjes geven aan of Annabell haar lunch wel of niet lekker vindt.. Bij groen murmelt ze dat het lekker is, bij rood kan je beter wat anders proberen.

Als toetje is er pudding, vruchtencompote en perenpuree, vergezeld van een flesje melk, appelsap of water.

Baby Annabell Lunchtafel met lichtjes en geluidseffecten. Inclusief 3 hoofdmaaltijden, 3 toetjes, flesje en lepel. Je moet er wel even zelf batterijen in doen, net als in Baby Annabell zelf.

Baby annabell late lunch partij Mama Kelly
Foto: Linden & Barbosa

Baby Annabell Late Lunch Party

Wij waren uitgenodigd op het feestje van Baby Annabell in Mamma Kelly Amsterdam. Een bezoekje aan dit restaurant in het Olympisch Stadion in Amsterdam is ook echt de moeite waard. We kregen een heerlijke lunch en de kinderen konden lekker spelen met de nieuwe pop en alle toffe accessoires die bij de pop horen. Hierboven zag je een foto van de lunch, op mijn Instagramstories heb je wellicht wel mee kunnen genieten.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Baby Annabell lunchtafel
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

4 gedachten over “Baby Annabell met lunchtafel

 • 16 november 2019 om 17:29
  Permalink

  Kan de annabel luchtafel ook voor een baby born!!

  Beantwoorden
  • 17 november 2019 om 09:04
   Permalink

   Nee lukt niet, althans niet bij mij. Heb het geprobeerd maar Baby Annabell en flexibeler dan Born.

   Beantwoorden
   • 8 november 2020 om 19:06
    Permalink

    Een kleinere pop kan er dan toch wel in?? De functies zitten toch in de tafel??

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *