BABY born: Plasticvrije verpakkingen

Weg met plastic! Een mooi begin van een blog over poppen, poppen die vaak verpakt worden vol met plastic. Maar nu met de mijlpaal van de 30ste verjaardag van BABY born wordt er ook een nieuwe mijlpaal bereikt: plasticvrije verpakkingen in de poppenindustrie. Ik schrijf veel over duurzaamheid en dat staat soms wel in contrast met al het speelgoed dat ik review, dat vaak nog zoveel plastic verpakkingen heeft. Ik ben dan ook zeer enthousiast over de stappen die nu gezet worden, om het plastic aandeel te verkleinen!

baby born magic girl

Met BABY born dat als merk al van jongs af aan een prominente plaats in kinderkamers inneemt, neemt Zapf Creation haar verantwoordelijkheid. Daarom schakelde de onderneming vanaf het voorjaar van 2021 voor haar gehele productassortiment over op plasticvrije verpakkingen. Alle plastic elementen zoals kijkvensters, blisters of sluitingen zullen stap voor stap worden vervangen door recycleerbare materialen. Het hele assortiment moet tegen de herfst van 2022 milieuvriendelijke verpakkingen hebben. De nieuwe verpakkingen zullen herkenbaar zijn aan een zonnebloem. Met dit initiatief is Zapf Creation een echte pionier op het gebied van plasticvrije verpakkingen in de poppenindustrie.

De 30ste verjaardag van BABY born wordt ook gevierd met een nieuwe Magic baby, namelijk Magic Girl en Magic boy met magische ogen. En ook hiervoor geldt: BABY born: Plasticvrije verpakkingen! Dus geen plastic schermpjes of plastic draadjes, maar papier en karton voor de verpakking.

BABY born blaast 30 kaarsjes uit

baby born magic girl en baby born
Links de nieuwe BABY Born Magic Girl

BABY born wordt 30 jaar en dat laten ze niet zomaar voorbijgaan. Met 25 miljoen verkochte poppen en een eindeloze reeks nieuwe ideeën voor verbeterde functies en accessoires, is BABY born de bestverkopende pop en dat al generaties lang*. Daarom wordt BABY born’s 30ste verjaardag het hele jaar door gevierd!

Magische ogen

baby born magic girl blauwe ogen

Om de 30ste verjaardag te vieren, heeft Zapf Creation het assortiment verder uitgebreid met een pop die op magische wijze zijn/haar ogen sluit en opent. De nieuwste BABY born poppen kunnen nu zelfs hun ogen openhouden als ze worden neergelegd. Maak kennis met BABY born Magic Girl en Magic Boy! De magie zit hem in de speciale fopspeen waarmee ze in een handomdraai naar dromenland kunnen worden gestuurd zelfs als BABY born zit. Draai de fopspeen gewoon in de mond van de pop om de ogen te openen en te sluiten.

Hoe poppendromen begonnen

baby born magic girl blue eye

Rosa en Max Zapf hebben al weer 89 jaar geleden Zapf Creation opgericht en vonden al zelfs voor de geboorte van BABY born, twee punten belangrijk: hoge kwaliteit en een nooit eindigende stroom van nieuwe ideeën. Twee kernwaarden waar tot aan de dag van vandaag niet van is afgeweken.

Naast de vele ontwikkelingen en innovaties die BABY born heeft doorgemaakt, staat het merk voor meer dan een pop alleen. BABY born stimuleert kinderen in hun communicatie en sociaal emotionele ontwikkeling. Een pop hebben, is het kunnen liefhebben en verzorgen van een kleintje. Maar ook een klein baby maatje om tegen aan te praten. En wat dacht je van een mooi rollenspel samen met een broertje, zusje of vriendje, wie welke baby de fles mag geven, mag laten plassen of de luier verschonen. Kortom BABY born is zo veel meer dan enkel een pop. Het is de wereld van zelf ervaren en beleven met je eigen baby als beste maatje.

Met een afmeting van 43 cm, helderblauwe ogen en een hele reeks geheel nieuwe speelmogelijkheden veroverde BABY born in 1991 de kinderkamers over de hele wereld. Poppen konden toen hun haar laten knippen en misschien ook “mama” zeggen, maar de nieuwe BABY born kon toen al veel meer: eten, drinken, huilen, slapen en natuurlijk op het potje – en dat alles zonder batterijen! Het is dus geen wonder dat BABY born al snel dé favoriete pop werd. Hoeveel mama’s van nu – poppenmama’s van vroeger – kijken niet weemoedig, maar warm terug op alle leuke momenten die ze samen met hun lievelingspop beleefden?

Het geheim achter het langdurige succes van BABY born is de steeds groeiende reeks nieuwe functies en verbeteringen die in de loop der jaren aan de pop zijn toegevoegd. Het lichaam is veel zachter geworden dan het vroeger ooit was en het is voor kinderen makkelijker om alle functies met hun kleine handen te activeren. Tegenwoordig heeft BABY born zelfs voor elk kind een eigen formaat dat bij ze past en zijn Sister en Brother erbij gekomen. En wat te denken van de vele accessoires om het speelplezier van BABY born nog leuker te maken. BABY born kan spetteren in een badkuip met muziek en echt water, een zonnige dag op het strand doorbrengen in de ligstoel of door de stad scheuren op een mooie scooter. Ook de garderobe groeit voortdurend, steeds inspelend op de laatste modetrends en voor elke gelegenheid de juiste outfit, ongeacht het seizoen.

baby born plastic vrije verpakking

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

62 gedachten over “BABY born: Plasticvrije verpakkingen

 • 29 juni 2021 om 20:08
  Permalink

  Ik doe graag mee met twee poppenmoeders in huis en een baby born hebben we vaak een verdrietig meisje over. Het zou super zijn en deze magic baby born erbij te hebben zodat ze beide een eigen pop hebben.

  Beantwoorden
 • 27 juni 2021 om 14:52
  Permalink

  Ik wil er wel één winnen als kraamcadeau. (Met Baby Born kun je niet vroeg genoeg beginnen, toch?)

  Beantwoorden
 • 26 juni 2021 om 22:23
  Permalink

  Ik doe mee voor Emma, zij is een hele lieve toegewijde poppenmoeder!

  Beantwoorden
 • 26 juni 2021 om 02:07
  Permalink

  Wat leuk! Dat zou echt iets voor mijn dochter zijn. Ze is heel zorgzaam en houdt van baby’s. Met deze pop kan ze dan heerlijk gaan ‘moederen’. 🤩🥰

  Beantwoorden
 • 24 juni 2021 om 14:11
  Permalink

  Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter, want die vindt dit echt fantastisch.

  Beantwoorden
 • 23 juni 2021 om 17:45
  Permalink

  Zag al eerder een oma die de pop graag voor haar kleindochter krijgt, die grote zus word. Ook ik ben zo’n oma die dat super leuk zou vinden. Het zijn hele mooie poppen voor een klein meisje.

  Beantwoorden
 • 23 juni 2021 om 11:16
  Permalink

  Onze jongste is een echte poppenmoeder, ze speelt graag met de Baby Born van haar zus. Ik denk dat ze heel blij zou zijn met een eigen Baby (Born) 🙂

  Beantwoorden
  • 25 juni 2021 om 22:09
   Permalink

   Wauw dit wil elk meisje/jongen toch winnen 😍
   Mijn dochter zou dit prachtig vinden! Die zit bij oma al de oude babyborn folders door te bladeren die van mij zijn geweest en ze vindt het prachtig

   Beantwoorden
  • 25 juni 2021 om 22:18
   Permalink

   Oww zo leuk! Ik heb van vroeger zelf van “sinterklaas” gekregen en zou hem nu heel graag aan mijn dochter geven die 1 september 4 jaar word. Prachtige herinneringen heb ik eraan.

   Beantwoorden
 • 23 juni 2021 om 10:38
  Permalink

  Wat een fantastisch cadeau zou dit zijn voor mijn kleindochtertje dat binnenkort grote zus wordt Dan heeft ze haar eigen “baby” om voor te zorgen als mama met de baby bezig is

  Beantwoorden
  • 26 juni 2021 om 16:22
   Permalink

   Zelf nooit een baby born gekregen,terwijl deze altijd bovenaan mijn wensenlijstje stond. Dus mijn dochter mag niet zonder natuurlijk! 🤗

   Beantwoorden
 • 23 juni 2021 om 08:46
  Permalink

  Gaaf! Ik doe graag mee. Deze Baby Borns zijn zo leuk voor kinderen om mee te spelen

  Beantwoorden
 • 22 juni 2021 om 08:41
  Permalink

  Ze blijven prachtig, de Baby born poppen. Als kind had ik er zelf ook een gekregen van Sinterklaas. Wat was ik trots!
  Ik zou graag dat moment van geluk willen delen met mijn tantezegger, die nu in de poppen fase komt.

  Beantwoorden
  • 26 juni 2021 om 20:06
   Permalink

   Ik doe heel graag mee voor mijn kleine poppenmoeder. We hebben mijn 30 jaar oude maar die is aardig af gespeeld. Wat mooi dat ze bewust om gaan met hun plastic verpakkingen!

   Beantwoorden
 • 22 juni 2021 om 08:24
  Permalink

  Wauw, ik loot graag mee! Ik heb zelf ook een baby born gehad vroeger en wil datzelfde plezier nu graag doorgeven aan de nieuwe generatie.

  Beantwoorden
 • 22 juni 2021 om 07:29
  Permalink

  Voor de poppenmeisjes die het graag lenen bij de Speelotheek
  Ik ben vrijwilliger bij de Speelotheek en kunnen wel een nieuwe pop gebruiken

  Beantwoorden
 • 22 juni 2021 om 06:09
  Permalink

  Ik doe graag mee voor onze dochter die heel graag met poppen speelt. Deze baby born zou ze wel heel graag willen! 🥰

  Beantwoorden
 • 21 juni 2021 om 22:33
  Permalink

  Wauw, als prille mama en een BABY born fan in de dop, kan deze Magic variant natuurlijk niet ontbreken voor mijn dochter van 1. Ons 2e wondertje is op komst, dus die kan daar later ook mee spelen; jongen of meisje, spelen met BABY born kan voor iedereen!!! ♡

  Beantwoorden
 • 21 juni 2021 om 20:45
  Permalink

  Dit zou een prachtig welkomscadeautje zijn voor mijn jongste kleindochter, als ze weer voor de eerste keer bij ons mag komen sinds afgelopen 16 maanden ,in verband met de coronacrisis.
  Wat zou ze blij zijn.
  Ik volg bloglovin en waag een kansje.

  Beantwoorden
  • 25 juni 2021 om 20:43
   Permalink

   Lijkt me erg leuk om deze cadeau te mogen doen aan mijn zoontje Sepp van 2,5 jaar. Hij is dol op de pop van zijn zus. Over 2 weekjes wordt hij grote broer, lijkt me een heel leuk cadeau.

   Beantwoorden
 • 21 juni 2021 om 19:42
  Permalink

  Ik doe graag mee voor mijn oppas meisjes die zouden deze baby Born geweldig vinden.

  Beantwoorden
 • 21 juni 2021 om 19:12
  Permalink

  Ik doe heel graag mee voor onze dochter, zodat we haar kleine pop kunnen gaan vervangen, daar is ze wel aan toe!

  Beantwoorden
 • 21 juni 2021 om 18:13
  Permalink

  Oh gaaf! Ik doe graag mee voor mijn kindje. Zij heeft nog geen pop.

  Beantwoorden
 • 21 juni 2021 om 18:13
  Permalink

  wat zou ik hier graag mijn lieve kleindochter mee willen verrassen, deze schitterende baby born daar zal ze vast heel goed voor zorgen en heel veel mee knuffelen

  Beantwoorden
  • 21 juni 2021 om 18:20
   Permalink

   Oh heel graag! Onze hond heeft op de handjes van mijn dochter dr baby born gekauwd. Groot verdriet natuurlijk. Een nieuwe, een die zelfs dr ogen open houdt, zou dus heel welkom zijn!

   Beantwoorden
 • 21 juni 2021 om 18:09
  Permalink

  Wow gaaf ik loot graag mee voor mijn meisje Cataleya wie bijna jarig is en ze is gek op poppen
  Zeker deze babyborn zou ze geweldig vinden 🥰

  Beantwoorden
  • 21 juni 2021 om 19:07
   Permalink

   Ik heb met onze Loraine van bijna 2 de grootste poppenmoeder in huis. Alles voor haar “biebies”. Met deze plastic vrije BabyBorn doet ook mijn hart een sprongetje. Duurzaamheid en tijdloos spelen komen zo nog beter samen

   Beantwoorden
  • 26 juni 2021 om 19:24
   Permalink

   Mijn dochter heeft haar pop gedoneerd aan dementerende ouderen in het bejaardentehuis in onze dorp. Nu wou ze graag een nieuwe en dat gun ik haar enorm. Dus ga keihard duimen voor mijn lieve meid.

   Beantwoorden
 • 21 juni 2021 om 12:47
  Permalink

  Mooie actie! Ik maak graag kans voor mijn dochter. Ze is dol op poppen en dit is zo’n mooie!

  Beantwoorden
 • 21 juni 2021 om 09:46
  Permalink

  Mijn kleindochtertje heeft al veel van Baby born maar het zou leuk zijn om ook een pop te hebben bij haar omi thuis.

  Beantwoorden
 • 21 juni 2021 om 08:21
  Permalink

  Wat een leuke acties ik doe mee voor me dochtertje van 3 jaar die gek op baby poppen is als ze in de speelgoed winkel is loop ze gelijk naar de poppen afd haar wenst is dat ze echte baby born pop wilt die staat op haar lijstje nr 1 die wilt ze zo graag , als ze zou winnen zal ze helemaal door de dolle heen gaan en wat een leuke blog heb je geschreven over baby born nu duimen voor me kleine meid

  Beantwoorden
 • 21 juni 2021 om 05:36
  Permalink

  Wat een leuke actie ik heb vroeger ook een babyborn gehad. Hier doe ik graag mee mee voor mijn dochter ter voorbereiding dat ze een broertje gaat krijgen. Super leuk!!

  Beantwoorden
 • 21 juni 2021 om 05:04
  Permalink

  Super leuk voor ons dochtertje Melita en zoontje Fjore 🙂 ze zijn dol op poppen!

  Beantwoorden
 • 20 juni 2021 om 21:36
  Permalink

  Wat een leuke winactie! Doe eigenlijk nooit mee maar mijn dochter van 2,5 is nu al helemaal babyborn fan. Dit komt omdat bij oma babyborn spulletjes lagen van 20 jaar oud! Hoop voor haar dat ze een mooie nieuwe pop mag winnen hoeft ze niet te wachten om het met haar verjaardag te vragen 😍😍😍

  Beantwoorden
 • 20 juni 2021 om 19:20
  Permalink

  Om onze dochter een onvergetelijk kado te geven. Als man zijnde ken ik alleen baby born poppen dus dat zegt wel iets. Hoe goed en bekend ze zijn en dat alweer 30 jaar. Geoed dat ze voor plasticvrije verpakkingen gaan. Een beter millieu begint bij jezelf

  Beantwoorden
 • 20 juni 2021 om 19:09
  Permalink

  Omdat ons vierjarige meisje nog steeds met mijn oude babyborn speelt. Hij is inmiddels in bad geweest dus hij rammelt nu nogal, want daar is die 28(?) jaar oude baby Born niet tegen bestand 😅

  Beantwoorden
 • 20 juni 2021 om 18:16
  Permalink

  Dertig jaar alweer?! Wat vliegt de tijd. Ik heb een Baby Born voor mijn dochter gekocht toen zij 5 jaar oud werd en ze zal haar nooit wegdoen. Nu zou ik de pop graag willen winnen voor mijn buurmeisje. Ook een poppenmoedertje; ik weet zeker dat zij een gat in de lucht zou springen.

  Beantwoorden
 • 20 juni 2021 om 17:56
  Permalink

  Mijn kleuter is dol op haar pop en die wil dolgraag een broertje of zusje! Deze pop ziet er top uit en helemaal leuk dat ze ook wakker blijft als je haar neerlegt, want echte baby’s slapen ook niet meteen, aldus mijn kleuter…hij of zij zal dus meer dan welkom zijn, en helemaal als ik niet een half uur bezig ben om het uit het plastic te slopen 😉

  Beantwoorden
 • 20 juni 2021 om 17:32
  Permalink

  We hebben een huishouden met drie meiden. Voor vader wordt het wel een kippenhok op deze manier maar eentje die niet praat en “op commando” de ogen dicht doet (wat we dan maar als slapen beschouwen) is heel welkom! 👶🏻

  Beantwoorden
 • 20 juni 2021 om 17:26
  Permalink

  Ow wat zou dit leuk zijn voor onze kleine dame die nu alles begint te ontdekken met haar 6 maanden😊
  Mijn eigen pop is in de loop der jaren helaas kwijtgeraakt, maar de kleertjes gelukkig niet.. Dus mijn kleine meisje zou zo blij zijn met deze mooie baby born pop🥰

  We gaan duimen

  Beantwoorden
 • 20 juni 2021 om 16:36
  Permalink

  Heel veel jaren geleden, toen ik nog een klein meisje was liep ik met mijn eigen BABY Born rond in een grote eigen kinderwagen. Ze ging overal mee naar toe en door haar wist ik dat ik later mama wilde worden. Nu lopen mijn dames rond met hun eigen BABY Born die ze al hebben vanaf hun derde verjaardag. Ze hebben samen al veel meegemaakt in hun eigen mooie fantasiewereld. Inmiddels is de tweeling alweer ruim 7 jaar en de BABY Borns zijn al een paar keer bij de dokter geweest. Alleen is er nu 1 Baby meisje waarbij alleen een pleister niet meer voldoende is om haar op te lappen. Maar afscheid nemen is te moeilijk. Ze zag de nieuwe BABY Born waarbij haar ogen ook open bleven als je haar neer zou leggen. “Mama kijk dan gaat ze niet direct slapen als ik haar verschoon of een flesje geef!”. Ik denk dat de BABY Born Magic Girl het afscheid een beetje makkelijker zou maken. Ik doe dan ook graag mee.

  Beantwoorden
 • 20 juni 2021 om 14:39
  Permalink

  Wauw super! Al dat stomme plastic etc altijd! Leuk goed speelgoed van goede kwaliteit en nu ook nog beter voor het milieu! Ik heb mijn 1e pop nog van 30jaar geleden! Zou leuk zijn als m’n dochter nu deze wint en dat ze hem over 30jaar aan haar dochter kan geven! Moet je kijken hoelang ze meegaan! Super popje wij doen dus graag mee met deze leuke winactie

  Beantwoorden
 • 20 juni 2021 om 14:29
  Permalink

  Wij doen graag mee. De baby born is hier een hit bij de oudste en wordt ook niet gedeeld met haar zusje. Die het op haar beurt ook geweldig vind. Oudste vind wel dat baby born veel slaapt dus nieuwe pop zou dit oplossen.

  Beantwoorden
 • 20 juni 2021 om 13:45
  Permalink

  Ik doe mee voor mijn jongste dochter. Ze heeft ooit een zachte BabyBorn gekregen toen ze geboren werd, maar moet het verder vooral hebben van die van haar oudere zus. Meestal zit nu haar knuffeltje in de poppenbuggy. Het zou zo leuk zijn als ze zelf eens een gloednieuwe pop kreeg om lekker mee te wandelen.

  Beantwoorden
 • 20 juni 2021 om 13:34
  Permalink

  De gewone babyborn is een grote hit bij onze oudste van 4. Hoevaak zij die al niet een flesje heeft gegeven, haha.. maar nu dr zusje van 1 groter wordt en ook er mee wil spelen zou een extra baby born wel erg fijn zijn! Kunnen ze naast elkaar hun eigen baby born pop verzorgen. Dus ja! Wij doen graag mee. Naast dat het goed is voor het milieu, vind ik de kleine draadjes en schroefrondjes waarmee de poppen vast zitten gedraaid ook altijd gevaarlijk voor kindjes. De pop in een doos in papier is dan een stuk veiliger!

  Beantwoorden
  • 20 juni 2021 om 20:11
   Permalink

   Bedankt voor je blog! Ik was op zoek naar informatie over de verschillende poppen van BABY born en vond hier antwoord op mijn vraag! (Of deze nieuwe poppen ook zachter zijn dan de oude varianten. Ja dus! :-)) Ik stop met zoeken want ik heb m’n antwoord gevonden en zou heel graag meedoen met de winactie! Onze dochter wordt in juli 3 jaar en we zouden haar graag zo’n mooie pop cadeau doen zodat ze, net als ik vroeger, urenlang speelplezier met haar kindje kan beleven! Groet, Marloes

   Beantwoorden
   • 21 juni 2021 om 21:40
    Permalink

    Ik doe heel graag mee voor mijn lieve dochtertje 🥰 het zou een geweldig mooi verjaardagscadeau voor haar tweede verjaardag zijn 🎁💖

    Beantwoorden
  • 20 juni 2021 om 20:30
   Permalink

   Oh wauw! 30 jaar wat gaat de tijd snel. Mijn kleine meid is helemaal weg van haar poppie. Nu nog een knuffelvariant. Hoe tof zou deze babyborn zijn, love it!

   Beantwoorden
   • 26 juni 2021 om 05:51
    Permalink

    Ik doe mee voor mijn lieve nichtje. Ze kan zich uren vermaken met een pop en met deze baby born is die kleine meid the bom.

    Beantwoorden
 • 20 juni 2021 om 13:29
  Permalink

  Een echt poppenmoedertje hier…die heel erg gelukkig zou worden van deze mega gave baby Born pop🥰

  Beantwoorden
  • 21 juni 2021 om 09:33
   Permalink

   Wat leuk!! Hier zou ik Aivy heel blij mee maken. Echt een poppenmoedertje.

   Beantwoorden
 • 20 juni 2021 om 13:07
  Permalink

  Kleine meid wordt 1 op 30/7 en dit zou wel een pracht cadeau zijn voor haar.
  Zelf verschillende poppen van baby Born gehad als kind en kan haar hetzelfde maar toewensen.

  Beantwoorden
 • 20 juni 2021 om 12:52
  Permalink

  Oehh dit zou leuk zijn straks om mee te spelen voor onze kleine meid. We zijnhier in huis heel goed bezig met het scheiden van afval en zelf energieopwekking, dus heel goed dat ook fabrikanten zich nu op het duurzaamheidspad begeven👍

  Beantwoorden
 • 20 juni 2021 om 12:17
  Permalink

  Ah dit is toch te leuk😍 30 jaar geleden kreeg ik als klein meisje die eerste versie van baby born, en wat was ik blij😁 super trots heb ik uren lang flesjes en papjes gegeven en luiertjes verschoond.. wat een speelplezier heb ik er van gehad! Des te leuker lijkt het me nu om dit ook aan mijn kleine meisje te kunnen geven.. en haar, als de echte poppenmoeder die ze is, op diezelfde manier te zien genieten!!❤ dat is toch goud waard!🥰

  Beantwoorden
 • 20 juni 2021 om 11:29
  Permalink

  100 punten voor Baby Born 💗!! Wat goed dat ze al dat plastic in de verpakkingen in de ban gedaan hebben. Hopelijk volgen er velen 🤞. Ik doe heel graag mee voor mijn lieve 5 jarige poppenmoeder die ik een echte Baby Born Baby gun. Ze wandelt altijd zo trots met haar poppenwagen door het dorp en als daar nu een echte Baby Born pop in zou liggen zou ze nog trotser zijn.

  Beantwoorden
  • 20 juni 2021 om 13:14
   Permalink

   Wat goed dat Baby Born met de tijd mee gaat! Leuke winactie, doe graag mee!

   Beantwoorden
   • 20 juni 2021 om 14:21
    Permalink

    Wat goed dat ze verantwoordelijkheid tonen en plastic in de ban doen.. ik zou graag de pop willen winnen voor mijn dochter van 2,5 jaar.. sinds we verteld hebben dat er een broertje of zusje aankomt is ze zo leuk met haar kleine pop aan het oefenen..

    Beantwoorden
 • 17 juni 2021 om 09:48
  Permalink

  Leuke actie! Plasticvrije verpakkingen daar valt nog veel winst op te behalen. Wat fijn dat er in de poppenindustrie nu wat mee gedaan wordt. 30 jaar bestaat Baby Born al, wist niet dat het al zo lang was. Mijn dochtertje is een hele lieve en zorgzame poppenmoeder. Ze heeft een Baby Born pop en die is haar favoriet. Wat zal ze het leuk vinden als er nog eentje bijkomt, dan heeft de pop een (tweeling)zusje. Helemaal leuk voor haar rollenspelen, want haar nichtjes zijn ook een tweeling en dit speelt ze vaak na. 🍀

  Beantwoorden
  • 20 juni 2021 om 12:13
   Permalink

   Wauw, ik Herinner me het nog goed mijn eerst baby born. Uren heb ik er mee gespeeld vroeger. Mijn dochter begint ook een echte poppen moeder te worden dus zou het leuk zijn om een baby born erbij te hebben. En wat een leuk blog heb je.
   Groetjes.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *