Baby Shower Glove – veilig douchen met je kleintje

What's on mama's mind - Baby Shower Glove 3Vorige week bezocht ik de Negenmaandenbeurs in de RAI Amsterdam. Daar kwam ik weer veel leuke dingen tegen.

Mijn favoriet op de beurs was de: Baby Shower Glove.

De Baby Shower Glove is een soort grote washand die je over je hele onderarm kan schuiven. De organische badstof handschoen plakt, als hij nat wordt, aan je arm en wordt daardoor stroef. Hierdoor heb je de zekerheid van meer grip op je baby tijdens het douchen.

De Baby Shower Glove is verkrijgbaar in drie leuke uitvoeringen: Een blauwe dolfijn, een roze pinguïn en een beige zeehond.

Waarom is de Baby Shower Glove nou zo handig? 
Wanneer je met je kleintje onder de douche stapt, merk je dat hij ontzettend glibberig kan zijn. De allerkleinsten kunnen jou nog niet vasthouden en dat maakt het douchen soms best wel spannend. Sowieso leer je als het goed is van je kraamhulp dat je het beste met zijn tweeën kan zijn als je gaat douchen met je kleintje. Dan kan een van de twee je de baby aangegeven onder de douche en weer aannemen na het douchen. Onderaan dit artikel vind je een link naar een pagina met tips voor veilig douchen.

Doordat de Baby Shower Glove zich volzuigt met water onder de douche en zich vervolgens helemaal om jouw arm trekt, creëer je grip zodat je kleintje niet van je arm af kan glijden. Natuurlijk moet je nog altijd goed opletten met een baby’tje.

Ook voor grotere kindjes
Is jouw zoon of dochter al wat ouder? Ook dan is de Baby Shower Glove heel leuk. Gezellig met de gekleurde vriendjes in bad, een beetje zeepsop en jouw kleintje is weer schoon.

Award
What's on mama's mind - Baby Shower Glove Flyer
Wist je trouwens dat ze zelfs al een award hebben gewonnen? De Babystuf Baby Innovation Award. En op de mama Jury dag hebben ze ook nog de Fabulous Mama Award binnengesleept. Ik ben dus niet de enige die fan is van de Baby Shower Glove.

Meer info
Lees hier meer over de Baby Shower Glove.
Hij kost: € 13,95, zoek hier waar bij jou in de buurt je hem kunt kopen.

Tips over veilig douchen vind je ook op de site van Baby Shower Glove.

 

Opgestuurd artikel klein

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

1 reactie op “Baby Shower Glove – veilig douchen met je kleintje

    Tanja

    (10 augustus 2015 - 13:42)

    Wat handig! Zelf geen kindje, maar dit lijkt mij echt een top kraamcadeautje 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *