Baby fotoalbum maken

Yes! Het baby fotoalbum van mijn dochtertje is af. Ze is nu 1,5 jaar oud en ik vind het een hele prestatie, want mijn zoontje van 3 jaar heeft er nog geen. Oeps! Maar, daar ga ik ook maar eens aan beginnen, want eigenlijk stond dat op mijn to do-lijstje van mijn vorige zwangerschapsverlof. Dat heb ik dus niet af kunnen vinken, helaas.

What's on mama's mind saal digitalSAAL Digital baby fotoalbum

Ik zag op Instagram een advertentie van SAAL Digital voor reviewers van hun fotoalbum. Ik dacht meteen, ik meld mij hier voor aan, want dat is direct de perfecte stok achter de deur om aan het album te beginnen. Het uittesten van hun software vond ik een mooie bijkomstigheid.

Ik kreeg een cadeaubon van € 40, alles daarboven waren eigen kosten, totaal gaf ik nog een kleine € 20 uit voor extra pagina’s (vrij veel extra pagina’s, haha) en verzendkosten (€ 4,95).

De software van het fotoprogramma voor het babyalbum

Ik vind het een reuze handig systeem. Alles sprak voor zich en het was daardoor super eenvoudig om What's on mama's mind saal digitalhet album te maken. Ik koos ervoor om een lay-out te gebruiken speciaal voor baby-albums, daar had ik nog drie keuzes. Ik heb gekozen voor roze ballerina’s met roze sterren.

Een professioneel fotoalbum

Ik heb al op veel verschillende websites fotoalbums laten maken, dus ik heb best wel wat vergelijkingsmateriaal. Ik vind dat dit programma wel hoog op het lijstje komt, mede doordat ik het resultaat heb gezien, wat werkelijk prachtig is. Het is echt een waanzinnig mooi fotoalbum geworden, met heel heldere en scherpe foto’s. Ondanks dat veel van mijn telefoon af kwam. Het is een hoogglans hardcover. Het voelt heel professioneel en maakt het album ook wat dikker, maar ik heb sowieso vrij veel pagina’s. Een mooi stevig boek.

Het is erg netjes afgewerkt, mooi gelijmd en heel recht gedrukt. De foto op de cover is haarscherp.

Het papier is mooi dik, de kaft stevig, maar ook soepel en de pagina’s die je helemaal plat kunt vouwen zijn ideaal. Kortom, dit krijgt van mij een zeer hoge waardering. Ik overweeg ook om direct daar met het babyalbum van mijn zoontje te gaan beginnen.

De kwaliteit is super. De kleurechtheid is heel goed, ik vind het een stuk beter dan wat ik gewend ben van bijvoorbeeld Hema of Albelli. Terwijl ik daar eigenlijk altijd tevreden was.

What's on mama's mind saal digital babyalbumTips maken baby fotoalbum

  1. Verzamel elke maand je leukste foto’s in een mapje
  2. Schrijf in een tekstbestandje er belevenissen bij, want je vergeet het anders
  3. Maak het babyalbum niet te laat na de eerste verjaardag, dan zijn de herinneringen nog vers

Ik heb aan stap 1 een beetje voldaan (4 maanden) en stap 2 en 3 helemaal niet. Alhoewel, aan stap 3 een beetje vind ik.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *