BabyBeGood kamer negenmaandenbeurs

What's on mama's mind - Baby Be Good kamerOp de Negenmaandenbeurs bezocht ik op het Puur Baby Plaza deze mooie kamer van BabyBeGood.
Het Puur Baby Plaza was de nieuwste hotspot op de Negenmaandenbeurs.

Ken je BabyBeGood al? Je zou ze kunnen kennen van de BabyBeGood doos. Dit is hèt duurzame cadeau voor aanstaande ouders.  De BabyBeGood doos is een initiatief van 2 moeders: Tamara Peers & Anna Schoemakers. Zij selecteren bijzondere producten met een verhaal voor jou en je kleintje. De BabyBeGood doos heeft een inhoud ter waarde van € 45 en je bestelt hem hier voor slechts € 25.

What's on mama's mind - kinderkamer baby be goodOp het Puur Baby Plaza werden diverse leuke workshops georganiseerd. Over gezond eten voor zwangeren en baby’s. Over natuurlijke verzorging, doe-het-zelf tips voor de babykamer en het knopen van een draagdoek. Tamara Peers is één van de oprichtsters van BabyBeGood en gaf mij een rondleiding op dit mooie plein.

Er waren twee babykamers gestyled op het plaza. Met duurzame meubels, biologische accessoires & kleding. Aan de inrichting hebben onder andere meegewerkt Aquamarijn, EvyAnne lifestyleNest Kids Concept Store, 4NaturalKids, Kidzpiration, Gray Label, Granny’s Finest en Noeser.

Op de Negenmaandenbeurs konden bezoekers meedoen aan een quiz waarbij ze hun kennis konden testen over wat je als ouder (in spe) kunt doen om een babykamer in te richten zonder schadelijke stoffen. De oma’s van Granny’s Finest waren er, net als ik, op vrijdag 27 februari om te breien voor de baby’s. De babycollectie van Granny’s Finest is ontworpen door Rosanne van der Meer van biologisch wol.

What's on mama's mind - Knuffels BabyBeGood

 

 

 

 

 

Foto’s: Annemarie Federer

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *