Hout print babyfoon met camera, Luvion

Een babyfoon die helemaal past bij jou interieur, dat is de nieuwe limited edition babyfoon met camera van Luvion, een beeldbabyfoon met hout print. Toevallig was onze babyfoon net kapot gegaan. Nou ja, het snoer van de oplader was stuk. Waardoor we de babyfoon niet meer konden opladen en zodoende waren wij even babyfoonloos. Toen kwam deze houten babyfoon voorbij. Die vond ik zo stoer en nu pronkt hij in ons interieur.

beeldbabyfoon luvion limited edition

Houten babyfoon Luvion

Deze uitvoering is een limited edition en is slechts tijdelijk verkrijgbaar. Hoewel mijn kinderen al wat ouder zijn (bijna 3 en 4,5 jaar) gebruiken we nog altijd een babyfoon. Een beeldbabyfoon is prettig, doordat je als je geluid hoort, kunt zien of het nodig is om naar boven te gaan of niet. Ons huis is behoorlijk goed geïsoleerd. Wat er boven gebeurt, hoor je bijna niet. Vooral niet als je bezoek hebt of wanneer de tv aan staat. Ook op vakantie maken we er graag gebruik van, omdat je dan vaak buiten zit. Dus helemaal zonder kunnen of willen we nog niet.

babyfoon met houtlook luvion

De babyfoon met hout look heeft een ouderunit, die staat dus bij ons in de woonkamer, in de kast. Op de ouderunit kun je de babyfoon bedienen, van slaapliedjes tot en met inzoomen van de camera. De babyfoon heeft veel functionaliteiten die erg handig zijn voor een babyfoon. De essentiële functionaliteiten op een rijtje:

  • slaapliedjes afspelen (gebruiken we elke avond, voor het slapengaan)
  • temperatuurweergave (fijn om te zien hoe warm het is)
  • terugspreekfunctie (nog nooit gebruikt overigens)
  • beeld en geluid (wel zo handig bij een beeldbabyfoon)

Binnenshuis heeft hij een bereik van 50 meter en buiten zelfs 250 meter. Dus voor ons is dit uitstekend.

Op de babyunit kun je de babyfoon alleen aan en uitzetten en niet de temperatuur lezen. Dat vind ik enerzijds jammer, omdat ik graag het muziekje aandruk op het moment dat ik mijn kinderen naar bed breng. Nu moet ik er aan denken dat ik de ouderunit dan meeneem. Dat vind ik minder fijn, verder werkt hij perfect. Gelukkig is hij klein en fijn en zet je hem overal makkelijk neer op de standaard.

beeld babyfoon luvion

Hoe vinden we de babyfoon met camera van Luvion

Op de ouderunit kun je je kleintje goed zien. Het beeld is goed, je ziet genoeg om te kunnen zien of je kleine slaapt of wakker is. Ook ‘s nachts, dan is het beeld wel minder scherp, maar je ziet genoeg. Ik vind het een heel mooie babymonitor, hij stoort niet en de batterij gaat heel lang mee. Waardoor wij hem zonder batterij gebruiken en dan af en toe weer een keer opladen overdag, wanneer we hem niet in gebruik hebben. Je kunt hem uiteraard permanent aan de stroomzetten, maar wij vinden het juist fijn om hem mee te kunnen nemen naar de ruimte waar we zitten.

beeldbabyfoon luvion

Hij is erg mooi en functioneert uitstekend. De babyfoon met camera en wooden look kost € 169. Wacht niet te lang, want zoals met een limited edition gaat, zijn ze er maar tijdelijk.

 

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Beeldbabyfoon hout Luvion
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *