Mama heeft zachte handen

What's on mama's mind zarqa handcremeNiks zo zacht als een babyhuidje. Dat zachte baby’tje zorgt er echter wel voor dat je je heel vaak je handen wast, met als gevolg: droge handen. Niet waar? Bij mij is dat wel het geval. Vooral in het hele begin dan ben je de hele dag je handen aan het wassen. Misschien maar je ze zelfs wel een paar keer per dag met alcohol schoon. Ken je dat gevoel dat je huid zo droog wordt dat het zelfs gaat jeuken?

Als je handen gaan jeuken

Tijd voor een review van de Hand Protection Cream die ik heb gekregen om eens uit te proberen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het merk Zarqa helemaal niet kende. Jij wel? Ik heb twee producten ontvangen van het What's on mama's mind hand cream zarqamerk. De handcrème en een Baby 3 in 1 Wash. De laatste is een 100 procent conservering- en parfumvrije shampoo, badschuim en douchegel in één.

Zarqa producten zijn vrij van parfum, conserveringsmiddelen en andere synthetische stoffen. Prima geschikt als je bijvoorbeeld een gevoelige huid hebt.

De handcreme nam ik mee naar mijn werk. Ik zit voornamelijk aan mijn computer te werken de hele dag. Typen, typen, typen, bellen en vergaderen. Op mijn bureau staat altijd een tube handcreme. De Zarqa Hand Protection Cream stond er mooi bij. De tube vind ik wel elegant, wit met een mooi zilveren merkje erop. Het smeert prima, trekt snel in en ruikt lekker. Mijn handen zijn heerlijk zacht. Eén keer per dag insmeren is voor mij voldoende, althans voor mijn handen, toch smeer ik een stukje vaker.

Baby en Kind 3 in 1 Wash

What's on mama's mind ZarqaOké, mijn handen voelen weer even als een babyhuidje, maar dat babyhuidje zelf mag ook verwend worden. Mama een review, baby een review. De 3 in 1 wash mocht worden getest. Shampoo, badschuim en douchegel in één. Ideaal. Waarom ik dat zo handig vind?
Ik ga nogal eens douchen met mijn kleintje. Aangezien ze nog niet zelf kan staan in de douche heb ik haar op mijn arm. Een baby op de arm dat houdt in dat je over het algemeen nog maar één arm vrij hebt. Dus douchegel en shampoo opendraaien gaat niet super makkelijk. Dat je dus alles in 1 tube hebt zitten vergemakkelijk de boel best wel. Dat geldt overigens ook in bad. Met twee kinderen in bad is het een drukke boel. Dus dan heb je geen zin om meer meerdere flesjes te lopen klungelen. Praktisch dus!

De Ultra Soft 3 in 1 Wash ruikt lekker en ik vind het wel fijn dat er geen parfum of conserveringsmiddelen in zitten. Je kinderen probeer je toch wel geschikte producten te laten gebruiken zonder overbodige toevoegingen. Het ruikt erg lekker en ik ben tevreden. Raad het absoluut aan. En wat de kinderen er van vinden? Hartstikke lekker!

Review geslaagd kan ik zeggen. Ohja, ik heb het nog even opgezocht wat het kost.

De handcrème kost € 7,20 voor 75 ml.
De 3 in 1 wash kost € 9,75 voor 200 ml.

 

 

 

 

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Een gedachte over “Mama heeft zachte handen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *