Lauver babyschoentjes

Maak kennis met Lauver, dat deed ik ook. Wederom werd het contact gelegd via mijn favoriete social mediakanaal Instagram.

What's on mama's mind Lauver

 

 

Over Lauver
Laura is eigenaresse van de webshop Lauver. Lauver is ontstaan in Oktober 2014, na de geboorte van haar zoontje Quint. Zoals de meeste moeders vindt Laura het leuk als haar zoontje mooie schoentjes draagt. Alleen kon ze nergens leuke betaalbare schoentjes vinden voor hem.

lauver leopardTotdat ze op de website van haar huidige groothandel terrecht kwam. Dan staat ze wel even voor een dilemma. Hier is alleen in grote aantallen te bestellen. Toch waagde ze de gok en kocht haar eerste babyschoentjes. Toen ze merkte dat het haar lukte om deze eerste schoentjes te verkopen, kocht ze steeds meer in. Zo vind je nu een mooi uitgebreid assortiment op Lauver.nl.

Accessoires and more
Ook verkoopt Lauver accessoires en biedt ze andere verkopers, zoals By Bineke, It’s Phlyn en Draken & Druifjes, de ruimte om hun spulletjes ook te verkopen.

Neem jij ook een kijkje op Lauver?

Op Instagram volg je Lauver ook: Lauver_

Ps. Overmorgen komt er een hele mooie samenwerking tussen Lauver en What’s on mama’s mind online op Instagram. Ik mag namelijk € 10 shoptegoed weggeven. Houd Instagram dus in de gaten.

 
What's on mama's mind opgestuurd artikel

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

2 gedachten over “Lauver babyschoentjes

 • 24 januari 2016 om 12:57
  Permalink

  Ze zijn wel mooi!

  Ik heb helaas ‘blote voetenkindjes’

  Alle drie hebben ze op sokjes of blote voetjes gelopen tot ze echt konden stappen…
  Ik heb het bij alle drie geprobeerd, tevergeefs!

  Beantwoorden
  • 24 januari 2016 om 13:31
   Permalink

   Hoi Ilse, herkenbaar hoor. Er is ook nog zo’n fase dat ze ze langs de rand van de kinderwagen uitschoppen. Zo jammer, soms verlies je hierdoor weleens een schoentje. Mijn zoontje heeft wel een tijdje op slofjes gelopen. Jammer als het niet lukt, maar het is wel goed voor de voetjes om veel bloot te zijn tijdens de eerste stapjes. Dus dat is wel weer een voordeel he?! Mijn dochtertje trek ik nu schoentjes/slofjes aan als ze in de draagdoek is buiten. Omdat het zo koud is/was…!! Wel een risico op verliezen. Haar voetjes zijn pas 8,5 cm en mijn kleinste schoentjes 10,5 cm, hihi.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *