Babyswap NL

What's on mama's mind babyswapnlSwap, swappen, babyswap, instaswap, mamaswap, peuterswap allerlei geswap momenteel. Wat is dat eigenlijk swappen? Ik zelf doe voor een tweede keer mee met de BabyswapNL georganiseerd door Laura van de webshop www.lauver.nl. Dus met mijn kleine beetje ervaring ga ik je vertellen wat het is. Het was voor mij destijds ook nog nieuw en ontdekken. Ik wist ook niet zo goed wat mij te wachten stond.

Babyswapnl wordt georganiseerd onder moeders van jonge kinderen (0-2 jaar). De bedoeling is om voor elkaar creatief aan de slag te gaan. Een swap houdt in dat je een leuk cadeau pakket maakt voor jouw swapmaatje [degene die jij toegewezen hebt gekregen door middel van loting]. Je swapmaatje hou je geheim, net als dat jij niet weet voor wie jij het swapmaatje bent. Pas als het pakketje ontvangen is, weet je wie jouw swapmaatje is. Je zet het namelijk op bijvoorbeeld een leuk kaartje in het swappakket.

Hoe gaat het dan in zijn werk en hoe doe je mee?
Ik beschrijf nu de Babyswapnl. Bij Lauver kun je ook mee doen met de Peuterswapnl.

De babyswapnl is voor baby’tjes van 0 tot 2 jaar, maar ook wanneer mama nog zwanger is mag je mee doen. Je geeft je op via de website van Lauver. Omdat Lauver een webshop is moet je voor de deelname de babyswap in het winkelwagentje doen en fictief afrekenen. Dit doe je door bij betaling voor ‘overboeking’te kiezen. Het bedrag dat je dan moet betalen is dus 0 euro, want opgeven voor de Babyswap is gratis.

PLEZIER PLEZIER PLEZIER
Het gaat voornamelijk om het plezier van het kopen, maken en het mooi inpakken van de cadeautjes. En om vervolgens zelf een leuk pakketje terug te krijgen. Maar om teleurstellingen te voorkomen, hanteren we een minimum bedrag van €15,00 en minstens 3 cadeautjes. Hierboven op komen het cadeautje voor de mama en voor eventuele broers/zusjes. Vind je dit niet genoeg? Geen probleem, dan maak je er meer van.. Alleen maar leuk, voor je swap-maatje! De verzendkosten komen daar nog overheen. We verzenden met pakketpost, dit kost €6,95 en je krijgt hierbij altijd een track&trace. Houd deze bij je, totdat je zeker weet dat je maatje het heeft ontvangen! Zorg er ook voor dat het veilig verpakt is. Breekbaar? Pak het dan extra goed in.

Wat geef je op?
Naam, adres (want daar moet het pakketje van jouw swapmaatje voor jou naar toe)
Geef informatie over je kindje (naam, geboortedatum en geslacht). Als je kindje nog niet is geboren kies je uiteraard de uitgerekende datum.
Ook geef je door wat je instagram account is. Zo kan je swapmaatje meer over jou te weten komen en een goed pakket samenstellen.

Wat zijn de voorwaarden?
Je besteedt minimaal 15 euro (excl. verzendkosten).
Je koopt minimaal 3 kadootjes en een kado voor mama (meer is altijd leuker)
Je zet je instagram account op openbaar (want anders kan je swapmaatje niet loeren)
Maak een moodboard met wat je leuk vindt voor je kleintje met #babyswapnl
Houd je swapmaatje geheim!
Verzend je pakket op tijd met track&trace, zo kun je zeker weten dat het aankomt. Een brievenbuspakket mag natuurlijk ook, maar dan ook met track&trace dan kun je hem volgen en dat kost maar 1 euro extra.
Het LEUKSTE: zorg dat je de pakketje leuk verpakt en versiert. Een kaartje of briefje is natuurlijk erg leuk, daarop onthul je dan ook je eigen naam.

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *