Nieuwe babyverzorging bij Etos

What's on mama's mind etos babyverzorging“Etos introduceert een vernieuwde babyverzorgingslijn met alleen plantaardige oliën en verzachtend katoenextract. Daarnaast heeft de verpakking een vrolijke, muzikale touch.”
Ik kreeg een paar heerlijke verzorgingsproducten voor kinderen van Etos toegestuurd om uit te proberen. Dat kwam even goed uit. Wij waren net door de billen crème heen en we kregen de Etos Zinkzalf toegestuurd. Konden we die mooi even testen.

De drie producten die ik heb getest zijn: Etos zinkzalf, Etos badolie en Etos Vaseline.

Etos Zinkzalf
“Baby zinkzalf verzorgt en beschermt babybilletjes bij luieruitslag. Met zinkoxide, zoete amandelolie en natuurlijk katoenolie.”
Zinkzalf heb je nooit genoeg. Preventief tegen, maar ook ter genezing van kapotte babybilletjes. Die billetjes krijgen zoveel te verduren. Zinkoxide is erg belangrijk in de billencreme. De zinkzalf van Etos is stevig, maar smeer makkelijk. We hebben het nog niet erg lang geprobeerd, maar het bevalt tot nu toe goed.
De zinkzalf kost € 2,15 voor 100ml.

Etos Bad Olie
Ohhh niks lekkerder dan je babytje in bad doen. Een heerlijk laagje olie kan nu ook met de Etos babyverzorgingsproducten. Etos Bad Olie. Net als op alle andere producten staat er een leuke muzikale tekst op het flesje. Dat brengt je op een goed idee voor een liedje tijdens het badderen.
De badolie is erg fijn en het babyhuidje is daarna echt zacht en soepel. Heerlijk. Het ruikt ook lekker zoet, naar amandelen.
De badolie kost € 2,03 voor 200 ml.

Etos Vaseline
Ik heb nog nooit een ander merk Vaseline geprobeerd dan van Vaseline zelf. Dus het was een What's on mama's mind etos vaselineverrassing. Het potje zelf sprak mij erg aan. Een mooi wit potje, waardoor het haast dagcreme lijkt. De vaseline is wat je er van verwacht. Zacht en stevig. Ik gebruik het graag, vooral in de winter. Als we dan een stukje gaan fietsen smeer ik het bijvoorbeeld lichtjes op het gezichtje van mijn kindjes. Ook gebruik ik het preventief tegen luieruitslag. Ten tijde van heftige poepluiers (bijvoorbeeld doorkomende tandjes), of wanneer je baby’tje nog heel klein is kun je na een luierverwisseling een dunlaagje aanbrengen. Dan plakt de ontlasting niet zo vast aan de billetjes.
De etos vaseline kost € 1,99 voor 100 ml.

Ik ben heel benieuwd wat jij van de Etos babyverzorgingslijn vindt. Er zijn nog veel meer producten en ze zijn erg betaalbaar.

 

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *