Back to school 2019 – MyMepal

De zomervakantie is op zijn einde. 19 augustus gingen in het zuiden de schooldeuren weer open. Zes weken vakantie zijn voorbij gevlogen. Hier inmiddels twee kinderen op de basisschool. Groep 1 en groep 2 worden door onze spruiten vertegenwoordigd.

MyMepl back to school frozen

Nieuw schooljaar, betekent natuurlijk een fresh new start met nieuwe spullen. Voor het eerst naar school betekent natuurlijk helemaal pret met je schoolspullen.

Broodtrommel en drinkbeker MyMepal

In de rugzak gaat natuurlijk je broodtrommel en drinkbeker, het liefst gepersonaliseerd. In ons geval is de voorkeur toch vaak voor Frozen of My Little Pony.

MyMepal heeft broodtrommels en drinkbekers met diverse Disneyhelden, we gingen voor Frozen. Een lunchbox Mepal Campus en een Drinkbeker pop-up Campus XL.

Je bedrukt de lunchbox Mepal Campus bedrukt met naam en eigen afbeelding of kiest een bestaande afbeelding. Het is een handzame broodtrommel van Mepal en wordt standaard geleverd met een bentobox en een vorkje. De deksel is eenvoudig te openen door het labeltje omhoog te klikken. Zo krijgen zelfs de allerkleinsten zelf hun broodtrommel open! En de deksel kan op alle manieren worden teruggeplaatst, dus geen gedoe met open trommels in de tas. Dit vind ik wel belangrijk, want het is vervelend voor je kinderen als ze niet zelf hun broodtrommel of drinkbeker open krijgen, oefen daarom ook thuis eerst even met openmaken, voordat je ze ermee op pad stuurt.

MyMepl back to school frozen

In deze lunchbox neem je tot wel vier boterhammen of bijvoorbeeld een pakje drinken en een koek mee. Door de bentobox blijft alles op zijn plek zitten. Ideaal voor een lunchpakket op school dus!

De lunchbox Mepal Campus is door de ronde hoeken eenvoudig schoon te maken, mag in de vaatwasser en kan tegen een stootje. En fijn om te weten: de lunchbox is BPA-vrij!

Kortingscode MyMepal

Wil je ook gepersonaliseerde lunchitems bestellen bij MyMepal, gebruik dan deze kortingscode voor 10% korting op je bestelling.

10% korting op de bedrukte artikelen. De kortingscode voor MyMepal is WOMM19 en geldig t/m 30 september 2019

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
MyMepal back to school
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *