Back to school: MyMepal lunchbox en drinkbeker

Ja, we zitten dan wel met ons hoofd midden in de zomervakantie. Misschien zit je wel met je pillen op een strandje of ben je alweer terug? Toch is het nog maar eventjes en dan is het weer tijd om terug te gaan naar school. Hier beginnen we eind augustus alweer. De kleuterklas wordt ook wel gemist hoor, dus met veel plezier wordt er straks weer op de fiets gesprongen, naar school. De uitrusting is ook compleet: een nieuwe broodtrommel. Mijn dochtertje heeft een nieuwe drinkbeker, allebei van MyMepal.

MyMepal met korting

Wil je ook 10% korting op het bedrukte assortiment, gebruik dan deze code bij je bestelling: KW11870-FCB en maak ook jouw kleintjes blij met de meest unieke broodtrommels en drinkflessen!

Het is supereenvoudig om een product zelf samen te stellen bij MyMepal. Of je nou kiest voor een foto, bestaande afbeelding of er eentje uitkiest uit de vele opties van MyMepal. Je stelt het product helemaal naar wens samen. Ik heb voor mijn dochtertje vlak naar haar geboorte bijvoorbeeld een lunchbox en beker gemaakt met haar geboortekaartje erop. Nu heb ik echter een afbeelding uit het assortiment van MyMepal gekozen, een brandweerauto en een leuke achtergrond.

MyMepal trommel vera What's on mama's mind2

Broodtrommel van MyMepal

De brandweerauto blijft hier altijd de grote favoriet. “Wat wil je voor je verjaardag?” “Een brandweerauto”, dat horen we al 4 jaar, haha. Ons huis staat vol met brandweerauto’s. De opdruk blijft lang mooi, ik heb nu al een aantal keer wat besteld bij MyMepal en bij 1 van de broodtrommels is na 4 jaar de afdruk wat aan het slijten, maar je wilt ook niet weten hoe vaak die al in de vaatwasser is geweest.

mymepal lunchbox

Ik bestelde de Lunchbox Mepal Campus, deze is inclusief Bentobox en vorkje. Een bentobox is een bakje waar je makkelijk bijvoorbeeld fruit of groente in kan doen, dankzij de bentobox blijft dat op zijn plek zitten.

De lunchbox Mepal Campus bedrukt met naam en eigen afbeelding is een handzame broodtrommel van Mepal en wordt standaard geleverd met een bentobox en een vorkje. De deksel is eenvoudig te openen door het labeltje omhoog te klikken. Zo krijgen zelfs de allerkleinsten zelf hun broodtrommel open! En de deksel kan op alle manieren worden teruggeplaatst, dus geen gedoe met open trommels in de tas.

In deze lunchbox neem je tot wel vier boterhammen of bijvoorbeeld een pakje drinken en een koek mee. Door de bentobox blijft alles op zijn plek zitten. Ideaal voor een lunchpakket op school dus!

De lunchbox Mepal Campus is door de ronde hoeken eenvoudig schoon te maken, mag in de vaatwasser en kan tegen een stootje. En fijn om te weten: de lunchbox is BPA-vrij!

Hij kost € 8,99.

Drinkbeker van MyMepal

De draaibekers vind ik het meest ideaal voor de kleintjes, omdat ze die heel goed zelfstandig open en dicht kunnen draaien, al vanaf kleine leeftijd. ze zijn ook niet zo gevoelig voor vallen of storen en ook lekker makkelijk voor in de vaatwasser. De drinkbekers gaan altijd mee, of we nou even naar het strandje gaan hier in de buurt of naar de dierentuin. Ook uiteraard voor school of de peutergroep.

mymepal drinkbeker

Op zoek naar een beker met naam en eigen afbeelding waarin je je drinken gegarandeerd zonder lekken mee naar school kunt nemen? Kies dan voor de schoolbeker Mepal Campus van Mepal. Deze beker met een inhoud van maar liefst 300 ml wordt sinds de introductie in 1988 geroemd om zijn hermetische afsluiting. De speciale afdichtring in de schroefdeksel zorgt voor een hermetische sluiting. Door het kliksysteem weet je altijd zeker dat de beker goed dicht zit. En de deksel is bovendien zodanig ontworpen dat eventuele overdruk in de beker wordt opgevangen zonder lekkage.

De schoolbeker Mepal Campus is makkelijk schoon te maken. De beker mag worden gereinigd in de vaatwasser en door de platte bodem blijft er geen water in staan. De dop moet even met de hand worden afgewassen. En fijn om te weten: de schoolbeker is BPA-vrij!

De drinkbeker kost € 7,99.

 

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Lunchset van MyMepal
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *