Back to School

We zijn weer terug op school. Het zijn nog geen hele weken, maar mijn kinderen zijn nu alweer twee dagen geweest en mogen weer twee dagen deze week. Vond jij nog een gevulde (beschimmelde) broodtrommel in de rugzak van jouw kinderen, toen ze weer naar school mochten? Of had je dit wel tijdig opgeruimd, haha. Wij hadden er na een week pas aan gedacht, maar gelukkig hadden ze netjes hun korstjes opgegeten (dat is weleens anders). Vorige week kwam mijn dochtertje ook terug met een broodtrommel vol korstjes. “Deze mocht ik niet opeten van de juffrouw”. Uhm… juist Pinokkio!

Mepal lunchset

Broodtrommels personaliseren

Herkenbare spullen voorkomt verspreiding en is daarnaast ook nog eens superleuk. Bij MyMepal kun je de broodtrommel en drinkbeker van jouw kind helemaal maken zoals je zelf wilt. Of je nu een eigen foto upload en plaatje waar je kind gek op is of uit de vele afbeeldingen op de website kiest. Je maakt de broodtrommel en beker uniek en daardoor herkenbaar voor jouw kindje(s). Elk onderdeel van de broodtrommel kan een andere kleur krijgen, zo maak je een unieke lunchbox, waar je kinderen lekker uit zullen smikkelen tijdens de lunch. En je weet zeker dat niet iemand anders per ongeluk de zorgvuldig bereide lunch van jouw kind opeet.

What's on mama's mind
Voorbeeld MyMepal

Zelf samenstellen van je lunchbox

Mijn kinderen mochten zelf aan de slag met de lunchtrommeltjes. Het was weinig verrassend dat mijn dochtertje koos voor Frozen en mijn zoontje voor een dino op de voorkant. Ze mochten de kleuren zelf kiezen en hun naam zelf intypen, dat kwam dan ook nog eens op de afbeelding. Zo gaat er zeker niet uit de verkeerde broodtrommel gegeten worden, daarnaast maakt een extra aantrekkelijke broodtrommel de lunch ook leuker. Kinderen kunnen gauw afgeleid zijn en zin hebben om weer te gaan spelen, maar met een mooie broodtrommel hebben ze hun speelgoed op schoot. Gevuld met lekkere boterhammen.

Lees ook:

Weer terug naar school na Corona

MyMepal broodtrommel
MyMepal back to school
MyMepal lunchpot
MyMepal lunchbox midi

Please follow and like us:

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *