Belang van goede bereikbaarheid ouders

Steeds meer mensen willen graag overal bereikbaar zijn. Sinds de komst van de mobiele telefoon zijn we dan ook beter te bereiken. Overal waar we naar toe gaan, nemen we onze telefoon mee en staan we, als we dat willen, in contact met anderen. Of dat het werk of privézaken betreft, we blijven overal van op de hoogte. Maar ook als het over de kinderen gaat, is het prettig om oproepbaar te zijn. Je wil namelijk weten als er op school wat mis is, of als ze bij een vriendje of vriendinnetje spelen. Ook daarvoor is de komst van de mobiele telefoon een groot voordeel. Je hoeft maar kort te bellen of een berichtje te sturen en je bent weer op de hoogte.

Telefoon opladen, hoe vaak doe jij het?

Om goed bereikbaar te zijn, is het wel belangrijk dat je goed in de gaten houdt wanneer de batterij van jouw telefoon bijna leeg is. Als je internet op je telefoon gebruikt, dan kan dat snel gaan, ook wanneer je gaat navigeren in de auto. Let er daarom goed op dat je op pad gaat met een telefoon die een volle batterij heeft. Wat je eventueel ook kunt doen is je telefoon opladen met een speciale auto lader. Je bent echter niet altijd op pad met de auto. Je kunt ook je instellingen zo aanpassen, dat er zo min mogelijk batterij vermogen verbruikt wordt.

opladers voor je bereikbaarheid

Wel / niet bereikbaar, wanneer?

Je zou voor jezelf eens na kunnen gaan wanneer jij bereikbaar wilt zijn. Als de kinderen weg of onderweg zijn, dan wil je vaak wel bereikbaar zijn als ouder. Mocht er dan wat zijn, dan kun je gebeld en geïnformeerd worden. Je kunt dan op afstand wat regelen of naar hen toe gaan. Maar als zij thuis zijn, dan kun je wel eens even je telefoon aan de kant leggen, toch? Het is goed om daar bij stil te staan. Het is belangrijk om als ouder goed bereikbaar te zijn, maar er moeten ook momenten zijn waarop je je telefoon even weg kunt leggen. Let daarom eens goed op jouw gedrag, hoe ga jij daarmee om? Even niet bereikbaar zijn, dat moet toch kunnen! Er zijn genoeg momenten waarop je er voor de ander bent en dan is een mobiele telefoon ideaal, maar ook even zonder die bereikbaarheid draait de wereld gewoon door. Keuzes maken en je gedrag aanpassen wanneer wil je wel / niet bereikbaar zijn.

What's on mama's mind samenwerking

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Opladers.nl
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *