Bescherm je gezicht tegen de zon: Mineral SPF 30 – IK SKIN PERFECTION

Het zonnetje gaat overuren maken de komende dagen als we het weerbericht mogen geloven. Ik zie het belang van je gezicht beschermen tegen zonverbranding zeker in. Het liefst gebruik ik hiervoor een product dat goed is voor mijn huid. Ik ontving een flesje Mineral SPF 30 van IK SKIN PERFECTION om uit te proberen en ik ben er erg tevreden over. Het beschermt op een natuurlijke wijze optimaal tegen de UV stralen, het product is vegan en vrij van micro plastic. Microplastics vinden we tegenwoordig overal, je hebt wellicht zelfs meegekregen hoe belangrijk het is dat je je tandpasta uitspuugd na het tandenpoetsen, want zelfs in tandpasta schijnen microplastics te zitten.

Hoe gebruik je Mineral SPF 30?

Mineral SPF 30 dagcreme

Ik gebruik de IK SKIN PERFECTION Mineral SPF 30 als een dagcrème, elke ochtend, hoe zonnig of bewolkt het ook is breng ik het aan. Je hebt maar een klein beetje nodig, maar ik smeer wel mijn hele gezicht er mee in. Je neus en je oren steken een beetje uit, dat weten we allemaal, maar daarom extra belangrijk die ook niet te vergeten. Als kind heb je misschien weleens je oren verbrand of een vervellende neus gehad, dat kan je beter voorkomen. Mineral SPF 30 biedt niet alleen bescherming tegen uv stralen, maar het werkt ook hydreterend en verzorgend. Daarnaast is het product waterproof, wat ook van belang is, vind ik. Over het product lees ik ook nog het volgende: “Het helpt pigmentatie te voorkomen, verminder roodheid en gaat het ontstaan van donkere verkleuring tegen. “

Het voordeel van een dagcreme met spf is dat je de dag kunt beginnen zonder je zorgen te maken of je je gezicht wel hebt ingesmeerd. Je begint altijd je dag met voldoende bescherming tegen UV stralen in de ochtend. Ik ben niet bekend met hoe lang deze SPF werkt, ik smeer in elk geval op een zonnige dag waarop ik veel buiten ben, mijn gezicht vaker in. Maar wanneer ik naar kantoor ga dan heb ik voldoende aan de Mineral SPF 30.

What's on mama's mind opgestuurd artikel

Lees ook over Stichting veilig buiten en zonbescherming

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *