Bibi de bij voorstelling Rotterdam

Afgelopen zondag, terwijl rondom ons de marathon van Rotterdam werd gerend, waren wij in het Zuidplein Theater. Daar was een voorstelling van Bibi de Bij. Bekend van het YouTube kanaal.

Bibi de bij show in Zuidplein theater

Wij hadden helaas wat moeite met het bereiken van de locatie, doordat de marathon dus door de stad ging. Het is heel makkelijk parkeren bij dit theater, aangezien Qpark er naast de deur zit. We besloten echter door te rijden naar Rotterdam Kralingen. Waar het ook nog steeds heel erg druk was, maar wel wij wel een parkeerplekje konden vinden. Daar zijn we met onze peuter en kleuter op de metro gestapt. Dat is wel een stukje verwijderd van het theater, maar na een overstap op Rotterdam Beurs kwamen we recht tegenover het theater uit.

Bibi de bij startte iets later en er waren een hoop anderen ook vertraagd. Wij zaten en de show kon starten!

Bibi de bij zuidplein theater Rotterdam

Bibi de Bij show en de boze buurman

Het verhaal gaat over Bo en Bibi de Bij die een feestje gaan organiseren, maar de boze buurman wil het feestje tegenhouden. De kinderen moet middels veel interactie de buurman tegenhouden bij het beletten van doorgang van hun feestje. Dus dat levert een hoop gegil en geschreeuw op. Daarnaast wordt er tijdens de show veel gedanst en gezongen. De liedjes zijn herkenbaar voor de kinderen. Van “op een klein stationnetje” tot het liedje over Bibi de bij.
De show is geschikt voor alle leeftijden. Mijn dochtertje van 2 jaar vond het wel erg lawaaierig, dus met haar ben ik uiteindelijk helaas de zaal uit gegaan. De show duurt 70 minuten, inclusief een pauze. In de pauze kun je wat te drinken of snoepjes halen, mocht je dat willen.

Kijkduin

Omdat de show in Rotterdam was en wij uit Nijmegen kwamen, besloten we om er een dagje uit van te maken. We vertrokken na de voorstelling naar Kijkduin. Daar hebben de kinderen heerlijk op het strand gespeeld, terwijl met de voeten in het zand zaten in een leuke strandtent. Het weer was in Nijmegen echter wel al een stukje beter dan in Kijkduin. We hadden de jassen aan, terwijl we in Nijmegen toen we terugkwamen 25 graden op de thermometer hadden staan. Dus na het eten nog even een ijsje gehaald.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *