BigBen kinderwekkers

Bij mij thuis zijn mijn kinderen mijn wekker, ze zijn vaak vroeg wakker. We hebben daarover wel wat afspraken en nu ze kunnen klokkijken is het wel heel makkelijk om ze aan tijdafspraken te houden. Voor 6:30 uur wakker? Dan ga je nog even slapen, ben je na 6:30 uur wakker dan mag je zachtjes spelen of lezen. Hebben jullie ook afspraken in huis? Ik vond het in elk geval tijd voor een mooie wekker en laat Bigben net een leuk aantal kinderwekkers hebben.

Bigben kinderwekkers met verwisselbare frontjes

Bigben verwisselbare frontjes

Bigben Kids zorgt ervoor dat je elke dag op een andere manier wakker wordt met deze wekker met verwisselbare frontjes. Met een breed assortiment in diverse thema’s fleurt de wekker iedere slaapkamer op. Zo zijn er dinosaurussen, safaridieren, paarden en grappige hondjes. Elke wekker heeft drie verschillende unieke wekgeluiden die passen bij het thema. De kinderwekkers hebben tevens een snooze functie. De lichtsterkte van het led-scherm is aanpasbaar en kan ook helemaal uitgeschakeld worden zodat het kind ongestoord door kan slapen. De wekker werkt op netstroom maar heeft ook een back-up batterij in geval van stroomuitval.

Adviesprijs: €21.99

Het gevarieerde aanbod maakt dat je voor iedereen een leuke wekker kunt vinden. Daarnaast kun je de frontjes makkelijk verwisselen en daardoor heb je gewoon een aantal keer per jaar een andere wekker staan. Er zitten drie verschillende frontjes.

Schattige kinderwekkers mét nachtlamp

kinderwekker met nachtlamp

De nieuwe Bigben kinderwekkers met nachtlamp in de vorm van een panda (Bao), konijn (Baxter) en kikker (Trevor) zorgen ervoor dat ieder kind vrolijk zijn bed uitkomt. De wekkers met nachtlamp beschikken over drie verschillende wektonen die op verschillende volumes instelbaar zijn. Met de ingebouwde nachtlamp, die heel eenvoudig in- en uit te schakelen is, zijn donkere slaapkamers verleden tijd. Een prachtige èn praktische accessoire in iedere kinderkamer!

Maak kennis met Trevor, Baxter en Bao. Deze nachtlmapen zijn erg makkelijk in gebruik. De Bigben kinderwekkers met nachtlamp zijn heel eenvoudig te bedienen. Trek aan het oor en activeer het licht, druk op de arm en pas de intensiteit aan. Trek aan het andere oor om het alarm te activeren en het op de gewenste tijd af te laten gaan. De lichtintensiteit op zijn buik is naar wens aan te passen zodat de ruimte nooit té licht of donker is. Een kind kan de was doen! Adviesprijs: €34.99.

What's on mama's mind opgestuurd artikel

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *