Bijna 1 jaar!

What's on mama's mind - uitnodigingZondag is het zo ver. Dan wordt de kleine man 1. Het gaat zo snel.
De komende week staat mijn blog dan ook in het teken van zijn verjaardag.

Als eerste heb ik natuurlijk uitnodigingen gemaakt. Familie en vrienden worden uitgenodigd om zijn verjaardag te komen vieren. De komende dagen zal ik nog wat leuke blogjes plaatsen rondom het feestje.

Ik vind het wel heel gek. Het is zo snel gegaan. Een jaar geleden vroegen we ons af wanneer hij zou komen. De verwachtte datum was 4 januari, maar ja rond kerst had ook gekund. Of zou het oud en nieuw worden? Een nieuwjaarskindje misschien? Uiteindelijk kwam hij volgens planning op 4 januari.

Vandaag waren we naar Babypark in Kesteren om een Maxi-Cosi autostoel te kopen. Hij mag namelijk naar een grotere stoel (9 tot 18 kg). Toen we daar rondliepen dacht ik terug aan 1,5 jaar geleden toen we daar waren voor een kinderwagen. Al die spulletjes hebben nu zoveel meer betekenis. Toen liepen we rond en hadden we geen flauw idee wat je wel of niet nodig zou hebben. Nu bekeek ik de spullen en is het zoveel makkelijker om te bedenken wat je nodig zou hebben gehad en wat niet.

1 dus.. nou dan ben je dus ineens moeder van een peuter of dreumes. Niet meer van een baby. Ik heb er zin in!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *