Billencreme als spray van Zarqa

Voor jouw kleintje(s) gebruik je natuurlijk alleen maar het beste. Af en toe mogen wij wat fijne producten uitproberen. De producten die slagen voor de test, die worden hier uitgelicht. Hopelijk heb je wat aan mijn tips. Nu is de Zarqa babybillen spray aan de beurt. Een billencreme, maar dan als spray.

What's on mama's mind flamingoBillencreme is een product dat wij hier in huis standaard voor onze jongste gebruiken en voor ons zoontje gebruikt hebben tot hij zindelijk werd. Niet omdat zij zoveel last van hun billetjes hadden, want het tegenovergestelde is juist het geval. Wij gebruikten het ook wel een beetje preventief. Gewoon, tijdens het verwisselen van de luier een beetje zinkoxide.

Heel erg merktrouw zijn wij eerlijk gezegd niet, maar daardoor hebben we wel ervaring met wat wel of niet een fijn product is. Nu is Zarqa billenspray aan de beurt. Een spray hebben we echter nog nooit geprobeerd. Wat doet een spray en wat zit er eigenlijk in?

Hygiëne en comfort met de vernieuwde Zarqa Baby Billen Spray

Als je kindje last heeft van gevoelige billetjes is het erg vervelend om de billetjes aan te raken. Zarqa biedt een hygiënische oplossing die ook nog eens comfortabel is voor je baby. De vernieuwde Zarqa Baby Billen Spray is een zeer zuivere en zachte Billen Spray. De vernieuwde receptuur is verrijkt met D-panthenol en 10% zinkoxide en voedt en verzorgt de kwetsbare babyhuid. Zinkoxide helpt bij het gezond houden van de huid en ondersteunt het herstellend vermogen.
De fijne verstuiving in tube sprayflacon van de Zarqa Baby Billen Spray zorgt voor What's on mama's mind zarqa gelijkmatige verdeling van de werkzame stof Zinkoxide. Je hoeft de gevoelige baby billen dus niet onnodig aan te raken. Tevens is deze unieke verpakking 360 graden te gebruiken, dus ook op de kop werkt de spray zoals het hoort.
De spray is ook preventief te gebruiken én het is ideaal te gebruiken tussen de huidplooien van je kindje om smetplekken te voorkomen. De spray zit in een handige tube, waardoor het hygiënisch en zuinig in gebruik is. (Bron: Zarqa)

Wat vinden we er van en waarom is het fijner dan een andere billencrème?

De billencreme als spray heeft zeker voordelen, dat merkte ik meteen. Ook al was ik nog even sceptisch in het begin. Een nadeel van een spray kan namelijk zijn dat het alle kanten op sprayt, behalve de plek waarop je het wilt hebben. Uiteraard worden we extra nieuwsgierig om het dan toch uit te proberen. En, het verstuiven? Daarvoor hoef je je bij deze spray echter geen zorgen te maken. De crème is dik genoeg, waardoor het niet overal en nergens eindigt. De spray biedt wel het voordeel dat je niet met je handen hoeft te smeren. Dat is vooral vervelend als een plekje al gevoelig is. Ik merk dat ik toch wel af en toe de crème nog eens wil uitsmeren. De macht der gewoonte zullen we maar zeggen. Uiteraard kan het geen kwaad.
De billenspray is geurloos, een voordeel vind ik meestal. Daarnaast lijkt het een goed effect te hebben, dus ik ben zeker positief over de Zarqa baby billen spray. Ik vind het feit dat het zo hygiënisch is, ook een groot pluspunt. Door de spray kom je niet van de billetjes aan de tube en heen en weer, zoals je met een tube creme natuurlijk wel hebt. Dus daarop scoort de spray zeker pluspunten.

Zuivere en zachte verzorging van baby en kind

Naast de Baby Billen Spray heeft Zarqa meerdere verzorgingsproducten in haar assortiment voor Baby & Kind. Wist je bijvoorbeeld al dat de huid van je kindje tot zijn/haar twaalfde jaar niet compleet ontwikkeld is? Juist in deze jonge jaren is zuivere en milde verzorging van de huid zeer belangrijk. Zarqa heeft een compleet assortiment van shampoo tot lichaamsolie.

Luieruitslag

Zarqa baby billen spray“Als je de luiers van je baby’tje verwisselt is het zeer belangrijk de huid rondom de billetjes goed te reinigen, verzorgen en behandelen. De huid komt namelijk gedurende langere tijd in aanraking met ontlasting. Dit kan een irriterend effect hebben op de huid met als gevolg dat je kindje luieruitslag krijgt. Luieruitslag is een pijnlijke aandoening van de billetjes van je baby. De uitslag is te herkennen aan rode bultjes en een ontstoken huidje. Maar liefst 69 procent van de baby’s heeft wel eens last van luieruitslag. . Luieruitslag is niet gevaarlijk of besmettelijk, maar ongetwijfeld erg vervelend, geen of verkeerde behandeling kan zelfs zorgen voor open luieruitslag die alleen met speciale hormoonzalf behandeld kan worden. Dit wil je natuurlijk het liefst voorkomen. Daarom is het belangrijk bij élke luierwisseling de billen te verzorgen met een zuivere en zachte crème, dit voorkomt luieruitslag en behandelt eventuele eerste symptomen van opkomende luieruitslag.” (Bron: Zarqa).

De Baby billen spray kost € 11,50 voor 100 ml.

Bron: Persbericht Zarqa

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *