Biologisch diksap van Sweet Me

Wij mochten iets nieuws uitproberen en dat doen we graag. Dit keer waren het twee smaken diksap van het werk Sweet Me. Dat merk kende ik nog niet, dus wij gingen testen. Sweet Me diksap is verpakt in een handig knijpflesje. Ideaal, want die grote glazen flessen zijn zwaar en ook weleens een beetje link. Mijn kinderen willen nog weleens zelf een fles uit de koelkast pakken. Met een pak Yoghurt of Melk vinden we dat nog wel oke, maar niet de diksap, alsjeblieft, haha. Althans, nu wel. Al help ik ze toch wel graag even.

diksap sweetme

Knijpfles met diksap

Naast dat dit het doseren veel gemakkelijker maakt (even in de fles knijpen en je hebt de juiste hoeveelheid) heeft het flesje ook een anti-lek dop waardoor er minder wordt geknoeid. Het flesje blijft zo altijd schoon, plakt niet en is dus gemakkelijk en snel op te bergen. Ideaal! Ik heb mij weleens vaker geërgerd aan de grote glazen flessen diksap, maar nooit is er bij mij opgekomen waarom er geen knijpflessen zijn. Gelukkig bedacht Sweet Me het wel en hebben we nu dit voordeel.

De smaak

Er zijn verschillende smaken. Wij hebben appelsap en Appel, Mango & Passievrucht uitgeprobeerd. Diksap is mild van smaak en geeft een echte fruitige beleving. Het is minder zoet dan bijvoorbeeld limonade. Weet je wat ook heel erg lekker is. Diksap door de yoghurt, of ijsjes maken van de zomer. Nu hangen de ijspegels buiten aan je neus, dus is het niet echt het moment voor ijsjes, maar de zomer komt eraan hoor! (Nog even geduld,haha).

diksap sweetme

Diksap Appel, Mango & Passievrucht ingrediënten

Diksap met een tropische twist. Ingrediënten: Fruitconcentraat (94% appel, ananas, sinaasappel), 5,5% fruitpuree van banaan, mango en passievruchtensap.

Wij vinden de diksap erg lekker. Ik drink graag een glas mee met de kinderen. Zij diksap, ik ook. Ik vind het heel lekker en je kunt uiteraard zelf bepalen hoe sterk je het drinkt, dus hoe zoet of juist minder zoet. Je bewaart het flesje in de koelkast, want er zitten weinig tot geen conserveringsmiddelen in. Nog meer voordelen? Uitsluiten natuurlijke fruitsuikers, handige doseerdop, veel keuze qua smaken en verkrijgbaar bij de Jumbo! € 2,79 voor 275 ml!

 

 

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Diksap van Sweetme
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

4 reacties op “Biologisch diksap van Sweet Me

  Kurt Visser

  (21 april 2018 - 19:18)

  Dit is echt vet handig! En zo lekker..

  Kurt Visser

  (21 april 2018 - 19:17)

  Dit is echt vet handig!

  Jonas De Roeck

  (17 april 2018 - 21:02)

  Oooh dit is super lekker. Ik zag laatst ook een variant in de Alber Heijn, moet ergens hier online staan . Maar ik ga dit biologische diksap van Sweet Me zeker eens proberen!

  Camella

  (22 februari 2018 - 09:15)

  Super lekker en handig! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *