BIOMED producten met kortingscode

Met deze kortingscode speciaal voor What’s on mama’s mind lezers: BLOGMAMA krijg je 30% korting op producten besteld via www.biomedorganics.de tot eind april 2019!

Biomed Forget your age

Over Biomed

Ik schreef al eens eerder over de producten van Biomed. Het merk leerde ik kennen doordat zij mij vorig jaar eens wat informatie hadden gestuurd per mail en ook toen mocht ik een aantal producten uitproberen. Zelf had ik daarvoor er nog niet van gehoord. Het is een Duits merk met vegan, dermatologische geteste en veilige producten; 100% natuurlijk. Ze zeggen zelf een alternatief te bieden op chemische huidproducten. En natuurlijke producten, daar zijn wij fan van. Ze maakten zelf een mooie opsomming van wat ze wel en niet doen en dat vond ik wel nuttig om te delen:

Biomed producten overzicht

De producten van Biomed

Er is een variëteit van producten van Biomed voor verschillende huidtypes en huidbehandelingen:

Problem Specific

Probleemspecifieke producten, bijvoorbeeld een droge huid of gevoelige huid. De drie types die zij onderscheiden zijn:

  • Forget your age – anti-huidsveroudering
  • First aid – eerste hulp bij een gevoelige huid
  • Aqua detox – detox en hydraterende producten

Gezichtscrème en oogcrème

Biomed dagcreme

Forget your age face cream en forget your age eye cream zijn twee heel fijne producten die in de basis van je verzorgingsproducten thuis horen. De gezichtscrème is een superfijne dagcrème, die ik ook als nachtcrème gebruik. Een tijdje terug vertelde een dermatoloog op een event aan mij, dat je niet per se een aparte nachtcrème nodig hebt, aangezien je huid ‘s nachts niet anders is dan overdag. Een potje minder in de kast, vind ik niet zo erg.

Deze dagcrème smeert heel fijn, hij is heel zacht en trekt snel in. Ik ben zelf niet heel merktrouw, meer ook doordat ik veel verschillende producten mag uitproberen. Dit vind ik wel een van de fijnere crèmes.

De oogcrème had ik al eens eerder uitgeprobeerd, die was nog niet eens op. Je hebt maar een klein druppeltje nodig en daardoor doe je er dus erg lang mee.

Vein vanish

Biomed Vein Vanish

Een crème tegen zichtbare adertjes en spataderen. Bij ouder worden (en ja dat iedereen boven de 25 jaar eigenlijk al wel aan het doen, haha) dan krijg je steeds meer tekenen van ouder worden. Rimpels, of zichtbare aders. Helaas hebben vaak vrouwen hier eerder last van dan mannen, daarnaast zie je ze vaak bij vrouwen ook eerder, omdat onze benen meestal wat minder behaard zijn dan mannenbenen. Na zwangerschappen of tijdens zwangerschappen krijg je ze ook eerder, ook ontstaan spataderen door trombose en bij mensen die een staand beroep hebben.

Deze crème zorgt ervoor dat ze minder duidelijk zichtbaar worden, deze aderen.

Instagram: @biomedorganics
Facebook: Biomedorganics

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Biomed
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *