Bioscoop tip: ONCE UPON A TIME… IN HOLLYWOOD

Het is weer echt van dat weer voor een filmavond. Zin om met je partner of een vriend(in) naar de film te gaan? Dan is Once upon a time…in Hollywood een aanrader. Brad Pitt én Leonardo di Caprio, wat wil je nog meer bij een avondje uit? 😉

once upon a time in hollywood

Sinds vorige week is het de meest succesvolle film van Quentin Tarantino in Nederland. Met een opbrengst van ruim 5 miljoen euro verbreekt de film het tien jaar oude record van Inglorious Basterds (4,7 miljoen euro).

Daarnaast zijn er al ruim 500.000 bezoekers naar deze negende film van Tarantino geweest. Dit is een mijlpaal die alleen Inglourious Basterds eerder wist te behalen.

Op dit moment is ONCE UPON A TIME… IN HOLLYWOOD nog steeds te zien in 140 bioscopen. De film staat nog steeds in de Top 5 en is één van de tien meest succesvolle films van 2019.

ONCE UPON A TIME… IN HOLLYWOOD

Quentin Tarantino’s ONCE UPON A TIME… IN HOLLYWOOD speelt zich af in het Los Angeles van 1969, een tijd waarin alles aan het veranderen is. TV-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt) proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen. De negende film van schrijver en regisseur Quentin Tarantino is een eerbetoon aan het gouden Hollywood-tijdperk, met meerdere verhaallijnen en een imposante ensemblecast.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
ONCE UPON A TIME... IN HOLLYWOOD
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *